LAMPIRAN PISAH AIR

KAMU Kasedhiya Kwalitas sing Dhuwur

  • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

    Proyek Pabrik Oksigen & Nitrogen kanggo Medi ...

    Kauntungan Produk 1 : Kompresor Udara Rotary Otomatis. 2 : Konsumsi daya sithik banget. 3 : Ngirit banyu minangka kompresor udara digawe adhem. 4: 100% kolom konstruksi baja tahan karat miturut standar ASME. 5 : Oksigen kemurnian dhuwur kanggo panggunaan medis / rumah sakit. 6 : Versi sing dipasang kanthi cepet (Ora dibutuhake dhasar) 7 : Miwiti cepet lan wektu mati. 8 : Isi oksigen ing silinder kanthi pompa oksigen cair Field Aplikasi Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diproduksi ...

  • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

    Tanduran Oksigen Gas Medis kanggo Rumah Sakit Migunakake Medi ...

    Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan. 5. Konsumsi energi sing sithik. 6. Pangiriman wektu cekak. Bidang Aplikasi Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diproduksi dening unit pamisah ...

  • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

    Tanduran Nitrogen Cairan Tanduran Gas Nitrogen Cairan ...

    Kauntungan Produk Kita nggawe tanduran oksigen kanggo ngisi silinder kanthi bahan lan komponen sing paling apik. Kita ngatur tanduran miturut kebutuhan pelanggan lan kahanan lokal. Kita misuwur ing pasar gas industri sing nyedhiyakake kombinasi biaya lan efisiensi sistem sing paling apik. Kanthi otomatis, tanduran bisa mbukak tanpa pengawasan lan uga bisa ngatasi pemecahan diagnostik jarak jauh. Perancangan presisi nambah efisiensi lan ngudhunake konsumsi daya ...

  • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

    Pabrik Produksi Oksigen lan Nitrogen Cairan / Liq ...

    Kauntungan Produk Kita misuwur amarga keahlian rekayasa hebat kanggo nggawe tanduran oksigen cair sing adhedhasar teknologi distilasi kriogenik. Rancangan presisi nggawe sistem gas industri bisa dipercaya lan efisien ngasilake biaya operasional sing murah. Diproduksi karo bahan lan komponen bermutu, tanduran oksigen cair kita tahan suwe banget mbutuhake perawatan minimal. Kanggo tundhuk karo langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat, ...

  • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

    Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

    Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan. 5. Konsumsi energi sing sithik. 6. Pangiriman wektu cekak. Bidang Aplikasi Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diasilake kanthi misahake ...

  • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

    Tanduran oksigen cryogenic biaya tanduran oksigen cair

    Kauntungan Produk 1: Prinsip desain pabrik iki yaiku supaya keamanan, hemat energi lan gampang operasi lan pangopènan. Teknologi kasebut dadi posisi utama ing jagad iki. A: Panuku mbutuhake akeh produksi cair, mula kita nyedhiyakake proses daur ulang udara tekanan tengah kanggo ngirit investasi lan konsumsi daya. B: Kita nggunakake kompresor udara daur ulang lan godaan sing dhuwur lan kurang. proses ekspansi kanggo ngirit konsumsi daya. 2: Nggunakake kontrol komputer DCS ...

  • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

    Tanduran gas oksigen cair ukuran medium Cryogen ...

    Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan. 5. Konsumsi energi sing sithik. 6. Pangiriman wektu cekak. Bidang Aplikasi Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diasilake kanthi misahake ...

  • Creditable manufacturer for-liquid-oxygen-nitrogen-argon-production-plant

    Produsen sing bisa dipercaya kanggo-cair-oksigen-nitro ...

    Kauntungan Produk Kita njupuk macem-macem cara ngemas miturut syarat tartamtu. Kantong bungkus lan kothak kayu biasane digunakake kanggo anti banyu, tahan debu lan bukti kejut, supaya saben peralatan tetep kondhisi sawise dikiriman. Ing babagan logistik, perusahaan kasebut duwe gudang gedhe lan dermaga duweke pribadi 800 ton. Kita bisa ngirim 500 ton kargo ukuran gedhe langsung liwat kanal menyang pelabuhan Shanghai. Kita uga duwe sawetara ...

  • Industrial Scale PSA Oxygen Concentrator Oxygen production Plant with certifications

    Skala Industri Oksigen Konsentrator Oksigen PSA ...

    Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 We pabrik lan ekspor tanduran oksigen kanthi otomatis lan nitrogen tanduran kanggo ngisi silinder kanthi distillatio cryogenic paling anyar ...

  • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

    Konsentrator oksigen PSA / Tanduran Nitrogen Psa kanggo ...

    Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigen minangka gas sing penting banget kanggo nyengkuyung urip ing bumi, khusus ing rumah sakit, oksigen medis duwe peran penting ...

  • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

    Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

    Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi tanduran oksigen PSA ...

  • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

    Tanduran oksigen PSA kualitas apik didol ...

    Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas lan Pulp kanggo Oxy bleaching lan delignifikasi 2: Industri kaca kanggo pengayaan tungku 3: Pabrik metalurgi ...

  • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

    Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

    Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ORN-100A 100 17.5 ...

  • PSA Nitrogen Production gas plant Psa Nitrogen Generator Equipment Psa Nitrogen Machine

    Pabrik gas produksi Nitrogen PSA Psa Nitrogen ...

    Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ORN-100A 100 17.5 ...

  • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

    Tanduran ngasilake nitrogen PSA industri kanggo ...

    Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ORN-100A 100 17.5 ...

  • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

    90% -99,9999% Kemurnian lan Kapasitas Nitrat PSA ...

    Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ORN-100A 100 17.5 ...

Babagan Kita

Dipercaya, pilih kita

  • factory8

Katrangan ringkes :

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. dununge ana ing pinggir Kali Fuchun sing apik, kutha kelairan Sun Quan, Kaisar Wu Wétan, sing dununge ana ing pojokan Wilayah Anyar Hangzhou Tonglu Jiangnan, ing antarane Hangzhou West Lake lan pemandangan nasional Titik Qiandao Lake, Yaolin Fairyland, Hangzhou New Expressway Fengchuan metu mung 1,5 km saka perusahaan, lalu lintas trep banget.

PAWARTA TERBARU

Melu kegiatan pameran

  • partner-(5)
  • partner-(11)
  • partner-(1)
  • partner-(2)
  • partner-(4)
  • partner-(3)