• products-cl1s11

Tanduran Nitrogen Cair Tanduran Gas Nitrogen Cair, Tanduran Nitrogen Murni karo Tangki

Katrangan singkat:

Unit Pemisahan Udara nuduhake peralatan sing entuk oksigen, nitrogen lan argon saka udhara cair kanthi suhu sithik kanthi beda saben titik didih komponen.


Detail Produk

Tag Produk

1
2

Kaluwihan Produk

Kita mbangun tanduran oksigen kanggo ngisi silinder kanthi bahan lan komponen sing paling apik. Kita ngatur tanduran miturut kebutuhan pelanggan lan kahanan lokal. Kita misuwur ing pasar gas industri sing nyedhiyakake kombinasi biaya lan efisiensi sistem sing paling apik. Kanthi otomatis, tanduran bisa mbukak tanpa pengawasan lan uga bisa ngatasi pemecahan diagnostik jarak jauh. Perancangan presisi nambah efisiensi lan ngudhunake konsumsi daya banjur ngirit proporsi tagihan sing signifikan babagan biaya operasional lan perawatan. Apamaneh, investasi investasi saka sistem oksigen ing papan iki pancen apik banget supaya para pelanggan bisa bubar sajrone rong taun.

Bidang Aplikasi

Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diprodhuksi dening unit pamisahan udara akeh digunakake ing baja, kimia

industri, kilang, kaca, karet, elektronik, kesehatan, panganan, logam, generasi listrik lan industri liyane.

Spesifikasi Produk

  • 1 : Kompresor Udara (Kompresor Udara Rotary)
  • 2 : SKOS PROSES: (Pemisah kelembapan, penyerap minyak, 2 baterai saringan molekul, adhem nitrogen, sawise adhem nganggo tank, Chilling Unit, pemanas defrost, jalur gas / banyu, filter debu, unit Freon)
  • 3 : PENGANGKUT CRYOGENIC
  • 4 : KOTA PEMISAHAN AIR -COLD BOX (Kolom stainless steel bukti bocor)
  • 5 : PUMP OXYGEN CAIR (Pompa Oksigen Cairan Cair stainless steel)
  • 6 : PANEL LISTRIK
  • 7 : MANIFOLD ISI CYLINDER - (Gas oksigen tekanan dhuwur nganti 150 bar sing metu saka kothak adhem kanthi kemurnian 99.7% lan garing tulang (- 60 titik embun) bakal diisi langsung menyang silinder oksigen ing macem-macem silinder oksigen)

Alur proses

1. Proses ekspansi aliran positif positif tekanan rendah

2. Proses ekspansi backflow tekanan lengkap

3. Proses tekanan rendah kanthi turboexpander penguat

Konstruksi Kasedhiya

1
4
2
6
3
5

Lokakarya

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

      Tanduran Oksigen Gas Medis kanggo Rumah Sakit Migunakake Medi ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan. 5. Low energi co ...

    • Industrial Scale PSA Oxygen Concentrator Oxygen production Plant with certifications

      Skala Industri Oksigen Konsentrator Oksigen PSA ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 We pabrik lan ekspor tanduran oksigen kanthi otomatis lan nitrogen tanduran kanggo ngisi silinder kanthi la ...

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tanduran gas oksigen cair ukuran medium Cryogen ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigen PSA / Tanduran Nitrogen Psa kanggo ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigen minangka gas sing penting banget kanggo nyengkuyung urip ing bumi, khusus ing rumah sakit, oksigen medis p ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tanduran ngasilake nitrogen PSA industri kanggo ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...