• products-cl1s11

Pabrik oksigen PSA kualitas apik didol panas ing Amerika Selatan wétan kualitas Asiawith dijamin efisiensi tinggi

Katrangan singkat:

Kapasitas Oksigen: 3-400Nm3 / h

Kemurnian Oksigen: 93% -95%

Tekanan Output: 0.1-0.3Mpa (1-3bar) tekanan sing bisa disetel / 15Mpa Ditampa


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

ORO-5

5

1,25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

  • 1: Industri kertas lan Pulp kanggo pemutihan lan delignifikasi Oxy
  • 2: Industri kaca kanggo pengayaan tungku
  • 3: Industri metalurgi kanggo pengayaan oksigen tungku
  • 4: Industri kimia kanggo reaksi oksidasi lan insinerator
  • 5: Pangobatan banyu lan banyu limbah
  • 6: Las gas logam, nglereni lan nyenyet
  • 7: Tani iwak
  • 8: Industri kaca

Keterangan Singkat Aliran Proses

1

Fitur Teknis

Migunakake Oksigen

Oksigen minangka gas tanpa rasa. Ora duwe ambu utawa warna. Isine 22% udhara. Gas minangka bagean saka hawa sing digunakake wong kanggo ambegan. Unsur iki ditemokake ing awak manungsa, Srengenge, segara lan swasana. Tanpa oksigen, manungsa ora bakal bisa urip. Iki uga minangka bagean saka siklus urip lintang.

Panggunaan Oksigen Umum

Gas iki digunakake ing macem-macem aplikasi kimia industri. Iki digunakake kanggo nggawe asam, asam sulfat, asam nitrat lan senyawa liyane. Varian sing paling reaktif yaiku ozon O3. Iki ditrapake ing macem-macem reaksi kimia. Tujuane kanggo nambah tingkat reaksi lan oksidasi senyawa sing ora dikarepake. Udara oksigen panas dibutuhake kanggo nggawe baja lan wesi ing tungku jeblugan. Sawetara perusahaan tambang digunakake kanggo ngrusak watu.

Dianggo ing Industri

Industri nggunakake gas kanggo nglereni, ngelas lan nyawiji logam. Gas kasebut bisa ngasilake suhu 3000 C lan 2800 C. Iki dibutuhake kanggo obor tiupan oxy-hidrogen lan oxy-acetylene. Proses las khas kaya mangkene: bagean logam digandhengake.

Suhu suhu dhuwur digunakake kanggo nyawiji kanthi dadi panas ing prapatan. Pungkasane dilebur lan dikencengi. Kanggo ngiris logam, salah sawijining pucuk digawe panas nganti dadi abang. Tingkat oksigen ditambah nganti komponen panas abang wis teroksidasi. Iki nggawe empuk saka logam supaya bisa dipukul loro.

Oksigen atmosfer

Gas iki dibutuhake kanggo ngasilake energi ing proses industri, generator lan kapal. Uga digunakake ing pesawat lan mobil. Minangka oksigen cair, bisa ngobong bahan bakar pesawat ruang angkasa. Iki ngasilake dorongan sing dibutuhake ing angkasa. Spacesuit astronot duwe meh oksigen murni.

Fitur Produk

2

Transportasi

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

      Proyek Pabrik Oksigen & Nitrogen kanggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1 : Kompresor Udara Rotary Otomatis. 2 : Konsumsi daya sithik banget. 3 : Ngirit banyu minangka kompresor udara digawe adhem. 4: 100% kolom konstruksi baja tahan karat miturut standar ASME. 5 : Oksigen kemurnian dhuwur kanggo panggunaan medis / rumah sakit. 6 : Versi sing dipasang kanthi cepet (Ora dibutuhake dhasar) 7 : Cepet wiwitan lan Tutup ...

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tanduran gas oksigen cair ukuran medium Cryogen ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • Onsite nitrogen packing machine for food industry Food Grade Nitrogen Generator

      Mesin pengepakan nitrogen ing papan kanggo indust panganan ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tanduran oksigen cryogenic biaya tanduran oksigen cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain pabrik iki yaiku supaya keamanan, hemat energi lan gampang operasi lan pangopènan. Teknologi kasebut dadi posisi utama ing jagad iki. A: Panuku mbutuhake akeh produksi cair, mula kita nyedhiyakake proses daur ulang udara tekanan tengah kanggo ngirit investasi lan konsumsi daya ....

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Pabrik Produksi Oksigen lan Nitrogen Cairan / Liq ...

      Kauntungan Produk Kita misuwur amarga keahlian rekayasa hebat kanggo nggawe tanduran oksigen cair sing adhedhasar teknologi distilasi kriogenik. Rancangan presisi nggawe sistem gas industri bisa dipercaya lan efisien ngasilake biaya operasional sing murah. Digawe nganggo bahan lan komponen bermutu, cairan ...