• products-cl1s11

Tanduran oksigen cryogenic biaya tanduran oksigen cair

Katrangan singkat:

Unit Pemisahan Udara nuduhake peralatan sing entuk oksigen, nitrogen lan argon saka udhara cair kanthi suhu sithik kanthi beda saben titik didih komponen.


Detail Produk

Tag Produk

4
5
6

Kaluwihan Produk

  • 1: Prinsip desain pabrik iki yaiku supaya keamanan, ngirit energi lan gampang operasi lan pangopènan. Teknologi kasebut dadi posisi utama ing jagad iki.
    • A: Panuku mbutuhake akeh produksi cair, mula kita nyedhiyakake proses daur ulang udara tekanan tengah kanggo ngirit investasi lan konsumsi daya.

 

  • B: Kita nggunakake kompresor udara daur ulang lan godaan sing dhuwur lan kurang. proses ekspansi kanggo ngirit konsumsi daya.

 

  • 2: Nggunakake teknologi kontrol komputer DCS kanggo ngontrol panel utama, panel lokal sekaligus. Sistem iki bisa ngawasi kabeh proses tanduran.

Bidang Aplikasi

Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diprodhuksi dening unit pamisahan udara akeh digunakake ing baja, kimia

industri, kilang, kaca, karet, elektronik, kesehatan, panganan, logam, generasi listrik lan industri liyane.

Spesifikasi Produk

Tanduran misahake udhara adhedhasar macem-macem titik didih kanggo saben komponen ing udara. Sepisanan udhara ditekan, didandani, lan diilangi H2O lan CO2. Sawise adhem ing penukar panas tekanan medium nganti tekan suhu pencairan, mula dibenerake ing kolom kanggo entuk oksigen cair lan nitrogen cair.

Tanduran iki minangka saringan molekul hawa pemurnian kanthi proses expander turbo.

Sawise dicopot bledug lan impure mekanik ing saringan udara, udara mentah menyang kompresor turbin udara kanggo meksa udhara tekan 1.1MpaA, lan adhem nganti 10 ℃ ing unit prekara udara. Banjur mlebu menyang penyerap saringan molekul kerja liyane kanggo mbusak H2O, CO2, C2H2. Hawa sing resik ditekan dening expander lan mlebu ing kothak sing adhem. Udara penet bisa dipisahake dadi 2 bagean. Sawise digawe adhem dadi 256K, siji bagean bisa dadi unit pembekuan 243K, banjur terus adhem ing penukar panas utama. Hawa sing adhem bakal ditarik menyang expander, lan bagean saka udhara sing ditambahi mlebu menyang penukar panas utama kanggo muter maneh, banjur metu saka kothak sing adhem. Lan bagean liyane menyang kolom sisih ndhuwur. Bagean liyane digawe adhem dening aliran counter, lan menyang kolom ngisor sawise ditambahi.

Sawise udhara utamane dibenerake, kita bisa entuk udara cair, limbah nitrogen cair lan nitrogen cair murni ing kolom ngisor. Udara cair, limbah nitrogen cair lan nitrogen cair murni sing di sedot saka kolom ngisor menyang kolom ndhuwur sawise didinginkan cairan lan adhem nitrogen cair murni. Sawise dibenerke ing kolom sisih ndhuwur, kita bisa entuk oksigen cair kemurnian 99,6% ing sisih ngisor kolom ndhuwur, banjur dadi produk. Bagéan saka nitrogen sing disedhot saka sisih ndhuwur kolom assist bakal metu saka kothak adhem minangka produk.

Nitrogen limbah sing disedhot saka sisih ndhuwur kolom ndhuwur metu saka kothak adhem sawise digawe panas maneh karo piranti penukar panas sing adhem lan utama. Bagéyan sing disedhot, dadi sistem panyucian saringan molekul minangka sumber udara regeneratif. Wong liya diluncurake.

Alur proses

1. Proses ekspansi aliran positif positif tekanan rendah

2. Proses ekspansi backflow tekanan lengkap

3. Proses tekanan rendah kanthi turboexpander penguat

Konstruksi Kasedhiya

1
4
2
6
3
5

Lokakarya

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigen PSA / Tanduran Nitrogen Psa kanggo ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigen minangka gas sing penting banget kanggo nyengkuyung urip ing bumi, khusus ing rumah sakit, oksigen medis p ...

    • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

      Tanduran Nitrogen Cairan Tanduran Gas Nitrogen Cairan ...

      Kauntungan Produk Kita nggawe tanduran oksigen kanggo ngisi silinder kanthi bahan lan komponen sing paling apik. Kita ngatur tanduran miturut kebutuhan pelanggan lan kahanan lokal. Kita misuwur ing pasar gas industri sing nyedhiyakake kombinasi biaya lan efisiensi sistem sing paling apik. Kanthi otomatis, tanduran bisa mlaku tanpa ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tanduran gas oksigen cair ukuran medium Cryogen ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kemurnian lan Kapasitas Nitrat PSA ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tanduran ngasilake nitrogen PSA industri kanggo ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...