• products-cl1s11

Tanduran gas oksigen cair ukuran menengah Cryogen Nitrogen Cairan

Katrangan singkat:

Unit Pemisahan Udara nuduhake peralatan sing entuk oksigen, nitrogen lan argon saka udhara cair kanthi suhu sithik kanthi beda saben titik didih komponen.


Detail Produk

Tag Produk

4
5
6

Kaluwihan Produk

1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi.

2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal.

3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni.

4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan.

5. Konsumsi energi sing sithik.

6. Pangiriman wektu cekak.

Bidang Aplikasi

Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diprodhuksi dening unit pamisahan udara akeh digunakake ing baja, kimia

industri, kilang, kaca, karet, elektronik, kesehatan, panganan, logam, generasi listrik lan industri liyane.

Spesifikasi Produk

  1. Prinsip desain tanduran iki adhedhasar macem-macem titik didih saka saben gas ing udara. Udhara dikompres, didandani lan diilangi H2O lan CO2, banjur didhemke ing penukar panas utama nganti diombe. Sawise mbenerake, oksigen produksi lan nitrogen bisa dikoleksi.
  2. Tanduran iki minangka pemurnian udara MS kanthi proses ngembangake turbin. Iki minangka tanduran pamisahan udara sing umum, sing nggunakake isi lengkap lan koreksi kanggo nggawe argon.
  3. Hawa mentah pindhah menyang filter udara kanggo ngilangi bledug lan kotoran mekanik lan mlebu kompresor turbin udara ing endi kompresi dadi 0,59MPaA. Banjur mlebu ing sistem prekara udara, sing adhem dadi 17 ℃. Sawise iku, mili menyang 2 tanki adsorbing saringan molekul, sing bisa mlaku, supaya bisa dijupuk H2O, CO2 lan C2H2.
    1. Sawise diresiki, hawa campuran karo udhara sing wis panas maneh. Banjur dikompres karo kompresor tekanan tengah kanggo dipérang dadi 2 aliran. Siji bagean menyang penukar panas utama supaya digawe adhem nganti -260K, lan di sedot saka sisih tengah penukar panas utama kanggo mlebu turbin ekspansi. Udara sing saya akeh bali menyang penukar panas utama supaya bisa digawe panas maneh, sawise iku banjur kompresor kanggo ningkatake udara. Bagean liyane saka udhara didorong dening ekspansi suhu dhuwur, sawise adhem, mula bakal mili menyang expander sing nambah suhu. Banjur menyang kothak adhem supaya digawe adhem dadi ~ 170K. Bagean kasebut bakal digawe adhem, lan mili menyang sisih ngisor kolom ngisor liwat penukar panas. Lan udhara liyane di sedot nganti entek. expander. Sawise ditambahi, dipérang dadi 2 bagean. Siji bagean mlebu ing sisih ngisor kolom ngisor kanggo mbenerake, sisane bali menyang penukar panas utama, banjur mili menyang penguat udara sawise digawe panas maneh.
    2. Sawise koreksi utama ing kolom ngisor, hawa cair lan nitrogen cair murni bisa dikoleksi ing kolom ngisor. Nitrogen cair limbah, udara cair lan nitrogen cair murni mili menyang kolom ndhuwur liwat udara cair lan adhem nitrogen cair. Diperbaiki maneh ing kolom sisih ndhuwur, sawise iku, oksigen cair kanthi kemurnian 99,6% bisa dikoleksi ing sisih ngisor kolom ndhuwur, lan dikirim metu saka kothak adhem minangka produksi.
    3. Bagéyan saka fraksi argon ing kolom ndhuwur diisep menyang kolom argon mentah. Ana 2 bagean kolom argon Crude. Refluks saka bagean liya dikirim menyang sisih ndhuwur sing pertama liwat pompa cair minangka reflux. Diperbaiki ing kolom argon mentah kanggo entuk 98,5% Ar. 2ppm O2 crane argon. Banjur dikirim menyang tengah kolom argon murni liwat evaporator. Sawise koreksi ing kolom argon murni, (99,999% Ar) argon cair bisa dikoleksi ing sisih ngisor kolom argon murni.
    4. Nitrogen limbah saka sisih ndhuwur kolom ndhuwur metu saka kothak adhem kanggo ngresiki minangka udara regeneratif, istirahat menyang menara pendinginan.
    5. Nitrogen saka sisih ndhuwur kolom asisten kolom ndhuwur metu saka kothak adhem minangka produksi liwat adhem panas lan adhem panas utama. Yen ora butuh nitrogen, mula bisa dikirim menyang menara pendingin banyu. Kanggo kapasitas adhem menara pendingin banyu ora cukup, chiller kudu dipasang.

Alur proses

1 : Kompresor Udara (piston utawa tanpa minyak)

2 : Unit Pendingin Udara

3. Sistem pemurnian udara

4 : Tangki udara

5 : Pamisahan banyu

6 : Pemurni ayakan molekul ular PLC otomatis)

7 : Filter presisi

8 : kolom Pangaturan

9 : Booster turbo nyurung

10 : Penganalisis Murni Oksigen

Konstruksi Kasedhiya

1
4
2
6
3
5

Lokakarya

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tanduran oksigen PSA kualitas apik didol ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas lan Pulp kanggo Oxy bleaching lan delignifikasi 2: Industri kaca kanggo tungku enrichme ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tanduran ngasilake nitrogen PSA industri kanggo ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • LNG Plant Nitrogen Generator Equipment Industrial Nitrogen  Machine

      LNG Tanduran Nitrogen Generator Peralatan Industri ...

      Gas petroleum terkait (APG), utawa gas terkait, minangka salah sawijining bentuk gas alam sing ditemokake kanthi endapan minyak bumi, bisa uga larut ing minyak utawa minangka "tutup gas" gratis ing ndhuwur lenga ing wadhuk. Gas kasebut bisa digunakake kanthi pirang-pirang cara sawise diproses: didol lan kalebu ing jaringan distribusi gas alam, digunakake kanggo generasi listrik ing situs kanthi mesin utawa turbin, ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • Cryogenic type mini scale air separation plant industrial oxygen generator nitrogen generator argon generator

      Tanduran misahake udhara skala mini Cryogen ...

      Kauntungan Produk Perusahaan kita melu dadi produsen lan pemasok tanduran pemisahan udara cryogenik, tanduran oksigen / nitrogen PSA, tangki cair cryogenik vakum tinggi & tanker lan kimia. Uga dilengkapi macem-macem peralatan lan mesin kanthi total 230 set, kayata peralatan angkat ukuran gedhe, ...