• products-cl1s11

Produsen sing duwe kredibilitas kanggo-produksi-cair-oksigen-nitrogen-argon-produksi-tanduran

Katrangan singkat:

Unit Pemisahan Udara nuduhake peralatan sing entuk oksigen, nitrogen lan argon saka udhara cair kanthi suhu sithik kanthi beda saben titik didih komponen.


Detail Produk

Tag Produk

4
5
6

Kaluwihan Produk

Kita njupuk pendekatan kemasan sing beda miturut syarat tartamtu. Kantong bungkus lan kothak kayu biasane digunakake kanggo anti banyu, tahan debu lan bukti kejut, supaya saben peralatan tetep kondhisi sawise dikiriman.

Ing babagan logistik, perusahaan kasebut duwe gudang gedhe lan dermaga duweke pribadi 800 ton. Kita bisa ngirim 500 ton kargo ukuran gedhe langsung liwat kanal menyang pelabuhan Shanghai. Kita uga duwe sawetara dalan gedhe ing cedhak kita kanggo transportasi darat.

Bidang Aplikasi

Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diprodhuksi dening unit pamisahan udara akeh digunakake ing baja, kimia

industri, kilang, kaca, karet, elektronik, kesehatan, panganan, logam, generasi listrik lan industri liyane.

Spesifikasi Produk

1. Output oksigen: 10Nm3 / jam-60,000Nm3 / jam
- Kelas: Oksigen industri utawa medis
- Kemurnian oksigen: 99,6%
- Output nitrogen: 10L-60000Nm3 / jam
- Kemurnian: 5PPm O2, 10PPm O2

- Output Argon: sabisa

- Kemurnian Argon: 99,999%

- Tekanan kaya sing dijaluk pelanggan

Alur proses

1. Proses ekspansi aliran positif positif tekanan rendah

2. Proses ekspansi backflow tekanan lengkap

3. Proses tekanan rendah kanthi turboexpander penguat

Konstruksi Kasedhiya

1
4
2
6
3
5

Lokakarya

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tanduran gas oksigen cair ukuran medium Cryogen ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • PSA Nitrogen Production gas plant Psa Nitrogen Generator Equipment Psa Nitrogen Machine

      Pabrik gas produksi Nitrogen PSA Psa Nitrogen ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tanduran oksigen cryogenic biaya tanduran oksigen cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain pabrik iki yaiku supaya keamanan, hemat energi lan gampang operasi lan pangopènan. Teknologi kasebut dadi posisi utama ing jagad iki. A: Panuku mbutuhake akeh produksi cair, mula kita nyedhiyakake proses daur ulang udara tekanan tengah kanggo ngirit investasi lan konsumsi daya ....

    • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

      Tanduran Oksigen Gas Medis kanggo Rumah Sakit Migunakake Medi ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan. 5. Low energi co ...

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigen PSA / Tanduran Nitrogen Psa kanggo ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigen minangka gas sing penting banget kanggo nyengkuyung urip ing bumi, khusus ing rumah sakit, oksigen medis p ...

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...