• products-cl1s11

Pabrik gas Produksi Nitrogen PSA Mesin Psa Nitrogen Generator Psa Mesin Nitrogen

Katrangan singkat:

Kapasitas Nitrogen: 3-3000Nm3 / h

Kasucian Nitrogen: 95-99,9995%

Tekanan Output: 0,1-0,8Mpa (1-8bar) sing bisa disetel / utawa minangka syarat-syarat pelanggan


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

Kaliber importir

ORN-5A

5

0,76

KJ-1

DN25

DN15

ORN-10A

10

1.73

KJ-2

DN25

DN15

ORN-20A

20

3.5

KJ-6

DN40

DN15

ORN-30A

30

5.3

KJ-6

DN40

DN25

ORN-40A

40

7

KJ-10

DN50

DN25

ORN-50A

50

8.6

KJ-10

DN50

DN25

ORN-60A

60

10.4

KJ-12

DN50

DN32

ORN-80A

80

13.7

KJ-20

DN65

DN40

ORN-100A

100

17.5

KJ-20

DN65

DN40

ORN-150A

150

26.5

KJ-30

DN80

DN40

ORN-200A

200

35.5

KJ-40

DN100

DN50

ORN-300A

300

52.5

KJ-60

DN125

DN50

Aplikasi

- Kemasan panganan (keju, salami, kopi, woh garing, jamu, pasta seger, dhaharan siap, roti lapis, lsp.)

- Botol anggur, minyak, banyu, cuka

- Panyimpenan woh lan sayuran lan bahan pengepakan

- Industri

- Kesehatan

- Kimia

Prinsip Operasi

Kanggo gas adsorbate (adsorbate) sing padha ing adsorprsi, suhu ngisor, tekanan luwih dhuwur lan kapasitas adsorbing sing luwih gedhe

nalika nyerep tetep stabil; yen ora, suhu sing luwih dhuwur, tekanan ngisor lan kapasitas adsorbing luwih cilik. Yen suhu tetep ora owah, desorpsi kanthi dekompresi (pompa vakum) utawa tekanan normal diarani adsorpsi ayunan tekanan (PSA) yen ana adsorpsi ing kompresi.

Kaya sing dituduhake ing ndhuwur, ukuran adsorpsi oksigen lan nitrogen kanthi ayakan molekul karbon umume beda-beda. Nitrogen lan oksigen bisa dipisahake amarga beda ukuran adsorpsi oksigen lan nitrogen saka udhara kanthi tekanan. Nalika tekanan mundhak, ayak molekul karbon bakal nyerep oksigen lan ngasilake nitrogen; nalika tekanan mudhun normal, saringan desorbs oksigen lan regenerasi nitrogen. Biasane, generator nitrogen PSA duwe loro adsorber, sing siji adsorbasi oksigen lan ngasilake nitrogen, lan oksigen liyane sing ngasilake nitrogen. Kanthi cara iki, nitrogen diproduksi kanthi terus-terusan.

Keterangan Singkat Aliran Proses

1

Fitur Teknis

1. Piranti kasebut nggunakake proses penyetaraan tekanan non-unipotensial nganti konsumsi udara sing dikompres dikurangi langsung.

2. Ae bisa milih saringan molekul paling hemat energi miturut kondisi pelanggan.

3. Teknologi adaptif mbukak tingkat lanjut kanggo luwih nyuda panggunaan energi.

4. Teknologi kemasan canggih kanggo nggawe ayak molekul karbon luwih kompak lan seragam lan nyuda koefisien gesekan.

5. Pangobatan pasokan gas sing paling dipercaya kanggo njamin efisiensi adsorpsi lan umur saringan.

6. Katup switchover lan komponen merek terkenal sing digunakake kanggo njamin kualitas produk.

7. Teknologi pemadatan silinder otomatis sing maju.

8. Piranti kasebut bisa dipantau kanthi wektu nyata.

9. Nitrogen sing ora memenuhi syarat bisa dikosongake kanthi otomatis.

10. HMI sing grapyak.

Fitur Produk

Product-Feature

Aplikasi Produk

Product-Application

Transportasi

Transport

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Onsite nitrogen packing machine for food industry Food Grade Nitrogen Generator

      Mesin pengepakan nitrogen ing papan kanggo indust panganan ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Pabrik Produksi Oksigen lan Nitrogen Cairan / Liq ...

      Kauntungan Produk Kita misuwur amarga keahlian rekayasa hebat kanggo nggawe tanduran oksigen cair sing adhedhasar teknologi distilasi kriogenik. Rancangan presisi nggawe sistem gas industri bisa dipercaya lan efisien ngasilake biaya operasional sing murah. Digawe nganggo bahan lan komponen bermutu, cairan ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tanduran oksigen cryogenic biaya tanduran oksigen cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain pabrik iki yaiku supaya keamanan, hemat energi lan gampang operasi lan pangopènan. Teknologi kasebut dadi posisi utama ing jagad iki. A: Panuku mbutuhake akeh produksi cair, mula kita nyedhiyakake proses daur ulang udara tekanan tengah kanggo ngirit investasi lan konsumsi daya ....

    • Liquid Nitrogen Plant/Liquid Oxygen Equipment/Liquid Oxygen Generator Supplier

      Tanduran Nitrogen Cairan / Peralatan Oksigen Cair / L ...

      Kulkas campuran Joule-Thomson (MRJT) campuran regane kisaran suhu sithik sing dikendhaleni kompresor tunggal kanthi precooling ditrapake kanggo nitrogen cair (-180 ℃) kanggo Nitrogen Liquefier saka TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson adhedhasar reoccupation lan multicomponent refrigerants kanthi ngoptimalake macem-macem lemari es kanthi macem-macem titik didih kanthi pertandingan sing cocog bareng karo kisaran suhu pendinginan sing efisien, yaiku ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigen PSA / Tanduran Nitrogen Psa kanggo ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigen minangka gas sing penting banget kanggo nyengkuyung urip ing bumi, khusus ing rumah sakit, oksigen medis p ...