• products-cl1s11

Konsentrator oksigen PSA / Tanduran Nitrogen Psa didol Psa Nitrogen Generator

Katrangan singkat:

Kapasitas Oksigen: 3-400Nm3 / h

Kemurnian Oksigen: 93% -95%

Tekanan Output: 0.1-0.3Mpa (1-3bar) tekanan sing bisa disetel / 15Mpa Ditampa


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

ORO-5

5

1,25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

Oksigen minangka gas sing penting banget kanggo nyengkuyung panguripan ing bumi, khusus ing rumah sakit, oksigen medis duwe peran sing penting banget kanggo nylametake pasien.
Tanduran Oksigen Medis ETR PSA bisa ngasilake oksigen tingkat medis saka udhara kanthi langsung. Tanduran Oksigen Medis ETR kalebu kompresor udara Atlas Copco, pengering lan saringan SMC, tanduran oksigen PSA, tank buffer, sistem macem-macem silinder. Kabinet kontrol HMI lan sistem pemantauan APP ndhukung monitor online lan remot.

Udara sing dikompres diresiki liwat pengering udara lan saringan menyang level tartamtu supaya bisa digunakake generator utama. Buffer udara digabungake supaya bisa nyedhiyakake udara sing dikompresi supaya bisa nyuda fluktuasi sumber udara sing dikompres. Generator ngasilake oksigen kanthi teknologi PSA (tekanan ayunan adsorpsi), sing minangka metode generasi oksigen sing wis kabukten wektu. Oksigen saka kemurnian sing dipengini ing 93% ± 3% dikirim menyang tank buffer oksigen kanggo pasokan gas produk sing lancar. Oksigen ing tank buffer dijaga tekanan 4bar. Kanthi nyurung oksigen, oksigen medis bisa ngisi silinder kanthi tekanan 150bar.

Keterangan Singkat Aliran Proses

1

Fitur Teknis

Tanduran generator oksigen PSA digawe kanthi teknologi Pressure Swing Adsorption canggih. Kaya sing wis dingerteni, oksigen kalebu udakara 20-21% udhara atmosfer. Generator oksigen PSA nggunakake saringan molekul Zeolite kanggo misahake oksigen saka udhara. Oksigen kanthi kemurnian tinggi dikirim nalika nitrogen sing diserap dening saringan molekul diarahake menyang udara liwat pipa pembuangan.

Proses adsorpsi ayunan tekanan (PSA) digawe rong prau sing diisi karo saringan molekul lan alumina aktif. Hawa kompresi dilewati liwat siji prau ing 30 derajat C lan oksigen ngasilake minangka gas produk. Nitrogen dibuwang minangka gas buang bali menyang swasana. Nalika amben ayak molekul jenuh, proses kasebut banjur pindhah menyang amben liyane kanthi katup otomatis kanggo generasi oksigen. Wis rampung nalika ngidini amben jenuh ngalami regenerasi kanthi depresi lan pembersihan tekanan atmosfer. Rong prau tetep digunakake kanthi bergantian ing produksi oksigen lan regenerasi sing ngidini oksigen kasedhiya kanggo proses kasebut.

Aplikasi Tanduran PSA

Tanduran generator oksigen PSA digunakake ing macem-macem industri kalebu:

  • Industri kertas lan Pulp kanggo pemutihan lan delignifikasi Oxy
  • Industri kaca kanggo pengayaan tungku
  • Industri metalurgi kanggo pengayaan oksigen tungku
  • Industri kimia kanggo reaksi oksidasi lan insinerator
  • Pangobatan banyu lan banyu limbah
  • Las gas logam, nglereni lan nyerah
  • Tani iwak
  • Industri kaca

Fitur Produk

2

Transportasi

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Industrial High Concentration Psa Oxygen Generator PSA Oxygen Plant

      Konsentrasi Tinggi Psa Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 tanduran pembangkit oksigen PSA-50 PSA digawe kanthi nggunakake Swing Pressure sing maju Teknologi adsorpsi. Kaya k ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tanduran ngasilake nitrogen PSA industri kanggo ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tanduran oksigen cryogenic biaya tanduran oksigen cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain pabrik iki yaiku supaya keamanan, hemat energi lan gampang operasi lan pangopènan. Teknologi kasebut dadi posisi utama ing jagad iki. A: Panuku mbutuhake akeh produksi cair, mula kita nyedhiyakake proses daur ulang udara tekanan tengah kanggo ngirit investasi lan konsumsi daya ....

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tanduran gas oksigen cair ukuran medium Cryogen ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...