• products-cl1s11

Proyek Pabrik Oksigen & Nitrogen kanggo Gunakake Medis & Industri

Katrangan singkat:

Unit Pemisahan Udara nuduhake peralatan sing entuk oksigen, nitrogen lan argon saka udhara cair kanthi suhu sithik kanthi beda saben titik didih komponen.


Detail Produk

Tag Produk

1
2

Kaluwihan Produk

  • 1 : Kompresor Udara Rotary Otomatis.
  • 2 : Konsumsi daya sithik banget.
  • 3 : Ngirit banyu minangka kompresor udara digawe adhem.
  • 4: 100% kolom konstruksi baja tahan karat miturut standar ASME.
  • 5 : Oksigen kemurnian dhuwur kanggo panggunaan medis / rumah sakit.
  • 6 : Versi sing dipasang kanthi cepet (Ora dibutuhake dhasar)
  • 7 : Cepet miwiti lan Tutup wektu.
  • 8 : Isi oksigen ing silinder kanthi pompa oksigen cair

Bidang Aplikasi

Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diprodhuksi dening unit pamisahan udara akeh digunakake ing baja, kimia

industri, kilang, kaca, karet, elektronik, kesehatan, panganan, logam, generasi listrik lan industri liyane.

Spesifikasi Produk

  • 1 : Kompresor udara rotary tekanan rendah.
  • 2 : Skid Pemurnian lengkap karo kabeh barang.
  • 3 : Cryogenic Expander kanthi teknologi Booster.
  • 4 : Kolom koreksi efisiensi tinggi BOSCHI ITALY sing dipatenake.
  • 5 : Sistem pengisian silinder oksigen kanthi pompa oksigen cair tanpa minyak.
  • 6 : Sistem pengisi silinder nitrogen kanthi pompa Nitrogen cair tanpa minyak. (Opsional)

Alur proses

Tanduran oksigen / nitrogen ukuran medium kita dirancang lan diproduksi kanthi teknologi pemisahan udara cryogenik paling anyar, sing dipercaya minangka teknologi sing paling efisien kanggo generasi gas kanthi tingkat kemurnian sing dhuwur. Kita duwe keahlian teknik kelas dunia supaya bisa nggawe sistem gas industri sing sesuai karo standar manufaktur lan desain internasional sing wis disetujoni. Mesin pabrik kita digawe sawise njupuk macem-macem variabel kalebu pirang-pirang produk gas lan cair sing bakal diproduksi, spesifikasi kemurnian, kahanan lingkungan lokal lan pangiriman tekanan sing dikarepake.

Konstruksi Kasedhiya

1
4
2
6
3
5

Lokakarya

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tanduran oksigen PSA kualitas apik didol ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas lan Pulp kanggo Oxy bleaching lan delignifikasi 2: Industri kaca kanggo tungku enrichme ...

    • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

      Tanduran Oksigen Gas Medis kanggo Rumah Sakit Migunakake Medi ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan. 5. Low energi co ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tanduran oksigen cryogenic biaya tanduran oksigen cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain pabrik iki yaiku supaya keamanan, hemat energi lan gampang operasi lan pangopènan. Teknologi kasebut dadi posisi utama ing jagad iki. A: Panuku mbutuhake akeh produksi cair, mula kita nyedhiyakake proses daur ulang udara tekanan tengah kanggo ngirit investasi lan konsumsi daya ....

    • Cryogenic type mini scale air separation plant industrial oxygen generator nitrogen generator argon generator

      Tanduran misahake udhara skala mini Cryogen ...

      Kauntungan Produk Perusahaan kita melu dadi produsen lan pemasok tanduran pemisahan udara cryogenik, tanduran oksigen / nitrogen PSA, tangki cair cryogenik vakum tinggi & tanker lan kimia. Uga dilengkapi macem-macem peralatan lan mesin kanthi total 230 set, kayata peralatan angkat ukuran gedhe, ...

    • LNG Plant Nitrogen Generator Equipment Industrial Nitrogen  Machine

      LNG Tanduran Nitrogen Generator Peralatan Industri ...

      Gas petroleum terkait (APG), utawa gas terkait, minangka salah sawijining bentuk gas alam sing ditemokake kanthi endapan minyak bumi, bisa uga larut ing minyak utawa minangka "tutup gas" gratis ing ndhuwur lenga ing wadhuk. Gas kasebut bisa digunakake kanthi pirang-pirang cara sawise diproses: didol lan kalebu ing jaringan distribusi gas alam, digunakake kanggo generasi listrik ing situs kanthi mesin utawa turbin, ...