• products-cl1s11

Industri Skala Oksentrator Oksigen PSA Tanduran produksi oksigen kanthi sertifikasi

Katrangan singkat:

Kapasitas Oksigen: 3-400Nm3 / h

Kemurnian Oksigen: 93% -95%

Tekanan Output: 0.1-0.3Mpa (1-3bar) tekanan sing bisa disetel / 15Mpa Ditampa


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

ORO-5

5

1,25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

Kita pabrik lan ekspor tanduran oksigen otomatis lan tanduran nitrogen kanggo ngisi silinder kanthi teknologi distilasi cryogenik paling anyar kanggo produksi oksigen lan nitrogen kemurnian tinggi. Tanduran ngisi silinder oksigen dioptimalake kanggo efisiensi lan keandalan kanthi ngrancang klasa jagad kita. Insinyur kita duwe inovasi proses cryogenik sing nambah efisiensi produksi lan konsumsi daya. Tanduran ngisi silinder nitrogen kanthi otomatis lan nggunakake luwih sithik kekuwatan sing mbutuhake perawatan minimal. Iki uga dilengkapi panel tampilan digital sing terus-terusan mriksa kemurnian oksigen lan mati yen ana penurunan kemurnian. Uga bisa mbukak pamriksan diagnostik remot kabeh pabrik kanggo ndeleng manawa tanduran iki bisa digunakake kanthi efisien.

Keterangan Singkat Aliran Proses

1

Fitur Teknis

1). Otomatisasi Lengkap

Kabeh sistem dirancang kanggo operasi sing ora dirawuhi lan panyesuaian permintaan Oksigen otomatis.

2). Syarat Ruang Ngisor

Desain lan Instrumen nggawe ukuran tanduran kompak banget, dipasang ing seluncur, prefabrikasi saka pabrik.

3). Cepet Wiwitan

Wektu wiwitan mung 5 menit kanggo njupuk kemurnian Oksigen sing dipengini. Dadi unit iki bisa urip ON & OFF amarga ana owah-owahan permintaan Oksigen.

4). Reliabilitas Dhuwur

Bisa dipercaya banget kanggo operasi terus-terusan kanthi kemurnian oksigen sing tetep. Wektu kasedhiyan tanduran luwih apik tinimbang 99%.

5). Molekul maling maling

Umur sieves Molekuler kira-kira 10 taun yaiku umure oksigen sajrone urip. Dadi ora ana biaya ganti.

6). Luwes

Kanthi ngganti aliran, sampeyan bisa ngirim oksigen kanthi kemurnian sing tepat.

Fitur Produk

2

Transportasi

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tanduran ngasilake nitrogen PSA industri kanggo ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Pabrik Produksi Oksigen lan Nitrogen Cairan / Liq ...

      Kauntungan Produk Kita misuwur amarga keahlian rekayasa hebat kanggo nggawe tanduran oksigen cair sing adhedhasar teknologi distilasi kriogenik. Rancangan presisi nggawe sistem gas industri bisa dipercaya lan efisien ngasilake biaya operasional sing murah. Digawe nganggo bahan lan komponen bermutu, cairan ...

    • Cryogenic type mini scale air separation plant industrial oxygen generator nitrogen generator argon generator

      Tanduran misahake udhara skala mini Cryogen ...

      Kauntungan Produk Perusahaan kita melu dadi produsen lan pemasok tanduran pemisahan udara cryogenik, tanduran oksigen / nitrogen PSA, tangki cair cryogenik vakum tinggi & tanker lan kimia. Uga dilengkapi macem-macem peralatan lan mesin kanthi total 230 set, kayata peralatan angkat ukuran gedhe, ...

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kemurnian lan Kapasitas Nitrat PSA ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • LNG Plant Nitrogen Generator Equipment Industrial Nitrogen  Machine

      LNG Tanduran Nitrogen Generator Peralatan Industri ...

      Gas petroleum terkait (APG), utawa gas terkait, minangka salah sawijining bentuk gas alam sing ditemokake kanthi endapan minyak bumi, bisa uga larut ing minyak utawa minangka "tutup gas" gratis ing ndhuwur lenga ing wadhuk. Gas kasebut bisa digunakake kanthi pirang-pirang cara sawise diproses: didol lan kalebu ing jaringan distribusi gas alam, digunakake kanggo generasi listrik ing situs kanthi mesin utawa turbin, ...