• products-cl1s11

Tipe cryogenik efisiensi tinggi nitrogen pemisahan udara sing misahake pembentuk cair lan generator oksigen

Katrangan singkat:

Unit Pemisahan Udara nuduhake peralatan sing entuk oksigen, nitrogen lan argon saka udhara cair kanthi suhu sithik kanthi beda saben titik didih komponen.


Detail Produk

Tag Produk

4
5
6

Kaluwihan Produk

1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi.

2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal.

3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni.

4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan.

5. Konsumsi energi sing sithik.

6. Pangiriman wektu cekak.

Bidang Aplikasi

Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diprodhuksi dening unit pamisahan udara akeh digunakake ing baja, kimia

industri, kilang, kaca, karet, elektronik, kesehatan, panganan, logam, generasi listrik lan industri liyane.

Spesifikasi Produk

Output O2 350m3 / h ± 5%

Kemurnian O2 ≥99,6% O2

Tekanan O2 ~ 0.034MPa (G)

Output N2 800m3 / h ± 5%

N2 kemurnian ≤10ppmO2

Tekanan N2 ~ 0,012 MPa (G)

Status output produk (ing 0 ℃, 101.325Kpa)

Tekanan wiwitan 0.65MPa (G)

Periode operasi terus-terusan ing antarane kaping loro defrosting kaping 12 wulan

Wektu diwiwiti ~ 24 Jam

Konsumsi daya spesifik ~ 0.64kWh / mO2 (ora kalebu kompresor O2)

Alur proses

Hawa mentah asale saka udhara, ngliwati filter udara kanggo ngilangi bledug lan partikel mekanik liyane lan mlebu kompresor udara non-lub supaya bisa dikompresi karo rong kompresor tahapan nganti udakara. 0.65MPa (g). Sampeyan ngliwati adhem lan mlebu ing unit precooling supaya digawe adhem dadi 5 ~ 10 ℃. Banjur pindhah menyang pemurni MS ganti-ganti kanggo ngilangi kelembapan, CO2, hidrogen karbon. Pemurni kalebu rong prau saringan molekul. Siji digunakake nalika anther ana ing regenerasi dening nitrogen limbah saka kothak adhem lan liwat dadi panas.

Sawise diresiki, bagean cilik digunakake kanggo gas bantalan kanggo turbin expander, liyane mlebu kothak adhem supaya digawe adhem dening reflux (oksigen murni, nitrogen murni lan nitrogen limbah) ing penukar panas utama. Bagéyan udhara ditarik saka pérangan tengah penukar panas utama lan turbin ekspansi kanggo produksi hawa adhem. Umume udhara sing ditambahi liwat subcooler sing digawe adhem dening oksigen saka kolom ndhuwur kanggo dikirim menyang kolom sisih ndhuwur. Bagean cilik mbukak liwat bypass kanggo sampah pipa nitrogen langsung lan digawe panas maneh kanggo metu saka kothak adhem. Bagéan liya saka udara terus digawe adhem nganti cedhak hawa cairan sing nggodha menyang kolom ngisor.

Ing udara kolom sisih ngisor, hawa dipisahake lan diombe dadi nitrogen cair lan udara cair. Bagéyan saka nitrogen cair s abstrak saka sisih ndhuwur kolom ngisor. Udara cair sawise subcooled lan throttled dikirim menyang sisih tengah kolom ndhuwur minangka reflux.

Oksigen produk ditarik saka sisih ngisor kolom sisih ndhuwur lan digawe panas liwat subcooler udara sing ditambahi, pertukaran panas utama. Banjur dikirim ing kolom. Nitrogen limbah ditarik saka sisih ndhuwur kolom sisih ndhuwur lan digawe panas ing subcooler lan exchanger panas utama kanggo metu saka kolom. Bagean kasebut digunakake minangka gas regenerasi kanggo pemurni MS. Nitrogen murni dicabut saka sisih ndhuwur kolom ndhuwur lan digawe panas ing hawa cair, subcooler nitrogen cair lan penukar panas utama sing bakal dikirim saka kolom kasebut.

Oksigen saka kolom distilasi dikompres menyang pelanggan.

Konstruksi Kasedhiya

1
4
2
6
3
5

Lokakarya

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

      Tanduran Oksigen Gas Medis kanggo Rumah Sakit Migunakake Medi ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan. 5. Low energi co ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

      Proyek Pabrik Oksigen & Nitrogen kanggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1 : Kompresor Udara Rotary Otomatis. 2 : Konsumsi daya sithik banget. 3 : Ngirit banyu minangka kompresor udara digawe adhem. 4: 100% kolom konstruksi baja tahan karat miturut standar ASME. 5 : Oksigen kemurnian dhuwur kanggo panggunaan medis / rumah sakit. 6 : Versi sing dipasang kanthi cepet (Ora dibutuhake dhasar) 7 : Cepet wiwitan lan Tutup ...

    • Industrial High Concentration Psa Oxygen Generator PSA Oxygen Plant

      Konsentrasi Tinggi Psa Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 tanduran pembangkit oksigen PSA-50 PSA digawe kanthi nggunakake Swing Pressure sing maju Teknologi adsorpsi. Kaya k ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tanduran ngasilake nitrogen PSA industri kanggo ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Creditable manufacturer for-liquid-oxygen-nitrogen-argon-production-plant

      Produsen sing bisa dipercaya kanggo-cair-oksigen-nitro ...

      Kauntungan Produk Kita njupuk macem-macem cara ngemas miturut syarat tartamtu. Kantong bungkus lan kothak kayu biasane digunakake kanggo anti banyu, tahan debu lan bukti kejut, supaya saben peralatan tetep kondhisi sawise dikiriman. Ing babagan logistik, perusahaan kasebut duwe ...