• products-cl1s11

Babagan Kita

factory8

Sugeng rawuh UTAWA

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. dununge ana ing pinggir Kali Fuchun sing apik, kutha kelairan Sun Quan, Kaisar Wu Wétan, sing dununge ana ing pojokan Wilayah Anyar Hangzhou Tonglu Jiangnan, ing antarane Hangzhou West Lake lan pemandangan nasional Titik Qiandao Lake, Yaolin Fairyland, Hangzhou New Expressway Fengchuan metu mung 1,5 km saka perusahaan, lalu lintas trep banget.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. minangka produsen profesional pemisahan udara kriogenik, piranti produksi oksigen VPSA, piranti pemurnian udara terkompresi, produksi nitrogen PSA, piranti produksi oksigen, piranti pemurnian nitrogen, produksi nitrogen pamisahan membran lan piranti produksi oksigen, listrik Katup kontrol pneumatik. Katup kontrol suhu. Putus perusahaan produksi katup. Perusahaan duwe luwih saka 14000 meter persegi lokakarya modern modern, lan peralatan uji coba produk canggih. Perusahaan mesthi ngetrapake filosofi bisnis "kejujuran, kerjasama, win-win", pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, macem-macem , dalan gedhe, menyang industrialisasi pangembangan teknologi anyar lan anyar, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, lan menang "kontrak lan janji unit", perusahaan kasebut kalebu salah sawijining industri teknologi tinggi lan anyar ing zhejiang perusahaan kunci inovasi inovasi sains lan teknologi.

factory8

Sugeng rawuh UTAWA

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. dununge ana ing pinggir Kali Fuchun sing apik, kutha kelairan Sun Quan, Kaisar Wu Wétan, sing dununge ana ing pojokan Wilayah Anyar Hangzhou Tonglu Jiangnan, ing antarane Hangzhou West Lake lan pemandangan nasional Titik Qiandao Lake, Yaolin Fairyland, Hangzhou New Expressway Fengchuan metu mung 1,5 km saka perusahaan, lalu lintas trep banget.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. minangka produsen profesional pemisahan udara kriogenik, piranti produksi oksigen VPSA, piranti pemurnian udara terkompresi, produksi nitrogen PSA, piranti produksi oksigen, piranti pemurnian nitrogen, produksi nitrogen pamisahan membran lan piranti produksi oksigen, listrik Katup kontrol pneumatik. Katup kontrol suhu. Putus perusahaan produksi katup. Perusahaan duwe luwih saka 14000 meter persegi lokakarya modern modern, lan peralatan uji coba produk canggih. Perusahaan mesthi ngetrapake filosofi bisnis "kejujuran, kerjasama, win-win", pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, macem-macem , dalan gedhe, menyang industrialisasi pangembangan teknologi anyar lan anyar, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, lan menang "kontrak lan janji unit", perusahaan kasebut kalebu salah sawijining industri teknologi tinggi lan anyar ing zhejiang perusahaan kunci inovasi inovasi sains lan teknologi.

Merek Dagang

Produk perusahaan njupuk "UTAWA" minangka merek dagang terdaftar.

Lokakarya

Perusahaan kasebut duwe luwih saka 14000 meter persegi lokakarya standar modern.

ISO9001

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.

Tujuane

Kanggo kualitas kaslametan, berorientasi pasar, sains lan teknologi kanggo pengembangan, manajemen kanggo nggawe efisiensi, layanan kanggo entuk kapercayan.

PRODUK KAMI

Produk perusahaan njupuk udara sing dikompresi minangka bahan baku, liwat proses otomatis, pemurnian udara terkompresi, pamisahan, ekstraksi. Perusahaan nduwe enem seri peralatan pemurnian udara terkompresi, peralatan pemisahan udara PSA PSA PSA, peralatan pemurnian nitrogen lan oksigen, udara pamisahan membran peralatan pamisahan, peralatan produksi oksigen VPSA, peralatan pemisahan udara kriogenik lan katup otomatis, kanthi luwih saka 800 spesifikasi lan model.

Produk perusahaan njupuk "UTAWA" minangka merek dagang terdaftar, digunakake akeh ing batu bara metalurgi, elektronika listrik, petrokimia, obat biologis, karet ban, serat tekstil lan kimia, pelestarian panganan lan industri liyane, produk ing pirang-pirang proyek nasional utama duwe peran.

PRODUK KAMI

Produk perusahaan njupuk udara sing dikompresi minangka bahan baku, liwat proses otomatis, pemurnian udara terkompresi, pamisahan, ekstraksi. Perusahaan nduwe enem seri peralatan pemurnian udara terkompresi, peralatan pemisahan udara PSA PSA PSA, peralatan pemurnian nitrogen lan oksigen, udara pamisahan membran peralatan pamisahan, peralatan produksi oksigen VPSA, peralatan pemisahan udara kriogenik lan katup otomatis, kanthi luwih saka 800 spesifikasi lan model.

Produk perusahaan njupuk "UTAWA" minangka merek dagang terdaftar, digunakake akeh ing batu bara metalurgi, elektronika listrik, petrokimia, obat biologis, karet ban, serat tekstil lan kimia, pelestarian panganan lan industri liyane, produk ing pirang-pirang proyek nasional utama duwe peran.

KONTAK KAMI

SYARIKAT KANGGO

Kabutuhan pangguna minangka titik daya tarik, pangembangan sosial minangka target, lan kepuasan pangguna minangka standar

TENET PERUSAHAAN IKU

"Kanggo kualitas kaslametan, berorientasi pasar, sains lan teknologi kanggo pangembangan, manajemen kanggo nyiptakake efisiensi, layanan kanggo entuk kredibilitas." Berusaha memenuhi standar internasional babagan kualitas, layanan, manajemen, teknologi lan aspek liyane. Kanthi produk "UTAWA" , nggawe efisiensi kanggo pangguna, golek kekayaan kanggo masarakat, lan bareng-bareng nggawe sesuk sing luwih apik.

KONTAK KAMI

SYARIKAT KANGGO

Kabutuhan pangguna minangka titik daya tarik, pangembangan sosial minangka target, lan kepuasan pangguna minangka standar

TENET PERUSAHAAN IKU

"Kanggo kualitas kaslametan, berorientasi pasar, sains lan teknologi kanggo pangembangan, manajemen kanggo nyiptakake efisiensi, layanan kanggo entuk kredibilitas." Berusaha memenuhi standar internasional babagan kualitas, layanan, manajemen, teknologi lan aspek liyane. Kanthi produk "UTAWA" , nggawe efisiensi kanggo pangguna, golek kekayaan kanggo masarakat, lan bareng-bareng nggawe sesuk sing luwih apik.