• products-cl1s11

Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Generator Oksigen Generator Medis

Katrangan singkat:

Kapasitas Oksigen: 3-400Nm3 / h

Kemurnian Oksigen: 93% -95%

Tekanan Output: 0.1-0.3Mpa (1-3bar) tekanan sing bisa disetel / 15Mpa Ditampa


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

ORO-5

5

1,25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake teknologi PSA (Pressure Swing Adsorption) paling anyar. Dadi pabrikan pabrik oksigen PSA utama, mujudake motto kanggo ngirim mesin oksigen menyang para pelanggan sing sejajar karo standar internasional lan regane murah banget Kita nggunakake bahan kualitas premium sing dituku saka pemasok sing paling apik ing industri. Oksigen sing digawe ing generator oksigen PSA kita memenuhi persyaratan industri uga aplikasi medis. Akeh perusahaan saka saindenging jagad nggunakake pabrik oksigen PSA kita lan ngasilake oksigen ing lokasi kanggo operasi.

Generator oksigen kita uga digunakake ing rumah sakit amarga instalasi generator gas oksigen ing situs mbantu rumah sakit kanggo ngasilake oksigen dhewe lan mandhegake katergantungan karo silinder oksigen sing dituku saka pasar. Kanthi generator oksigen kita, industri lan institusi medis bisa entuk pasokan oksigen sing ora terganggu. Perusahaan kita nggunakake teknologi canggih nalika nggawe mesin oksigen.

Keterangan Singkat Aliran Proses

图片1

Fitur Teknis

Fitur sing nyata saka tanduran generator oksigen PSA

  • Sistem kanthi otomatis- dirancang supaya ora bisa diawat-awati.
  • Tanduran PSA kompak mung njupuk papan sithik, dipasang ing seluncur, prefabrikasi lan diwenehake saka pabrik.
  • Wektu wiwitan kanthi cepet mung njupuk 5 menit kanggo ngasilake oksigen kanthi kemurnian sing dikarepake.
  • Dipercaya kanggo entuk pasokan oksigen sing tetep lan tetep.
  • Saringan molekul awet sing tahan udakara 12 taun.

Fitur Produk

2

Transportasi

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kemurnian lan Kapasitas Nitrat PSA ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigen PSA / Tanduran Nitrogen Psa kanggo ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigen minangka gas sing penting banget kanggo nyengkuyung urip ing bumi, khusus ing rumah sakit, oksigen medis p ...

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Industrial High Concentration Psa Oxygen Generator PSA Oxygen Plant

      Konsentrasi Tinggi Psa Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 tanduran pembangkit oksigen PSA-50 PSA digawe kanthi nggunakake Swing Pressure sing maju Teknologi adsorpsi. Kaya k ...

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tanduran oksigen PSA kualitas apik didol ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas lan Pulp kanggo Oxy bleaching lan delignifikasi 2: Industri kaca kanggo tungku enrichme ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Pabrik Produksi Oksigen lan Nitrogen Cairan / Liq ...

      Kauntungan Produk Kita misuwur amarga keahlian rekayasa hebat kanggo nggawe tanduran oksigen cair sing adhedhasar teknologi distilasi kriogenik. Rancangan presisi nggawe sistem gas industri bisa dipercaya lan efisien ngasilake biaya operasional sing murah. Digawe nganggo bahan lan komponen bermutu, cairan ...