• products-cl1s11

Tanduran Oksigen Gas Medis kanggo Rumah Sakit Nggunakake Mesin Isi Oksigen Medis

Katrangan singkat:

Unit Pemisahan Udara nuduhake peralatan sing entuk oksigen, nitrogen lan argon saka udhara cair kanthi suhu sithik kanthi beda saben titik didih komponen.


Detail Produk

Tag Produk

1
2

Kaluwihan Produk

1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi.

2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal.

3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni.

4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan.

5. Konsumsi energi sing sithik.

6. Pangiriman wektu cekak.

Bidang Aplikasi

Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diprodhuksi dening unit pamisahan udara akeh digunakake ing baja, kimia

industri, kilang, kaca, karet, elektronik, kesehatan, panganan, logam, generasi listrik lan industri liyane.

Spesifikasi Produk

1. Unit Pemisahan Udara kanthi saringan molekul suhu normal, expander booster-turbo, kolom koreksi tekanan rendah, lan sistem ekstraksi argon miturut kebutuhan klien.

2. Miturut syarat produk, kompresi eksternal, kompresi internal (dorongan udara, dorongan nitrogen), pressurisasi mandhiri lan proses liyane bisa ditawakake.

3. Desain struktur blokir ASU, instalasi cepet ing situs.

4. Ekstra proses tekanan ASU sing nyuda tekanan knalpot kompresor udara lan biaya operasi.

5. Proses ekstraksi argon maju lan tingkat ekstraksi argon sing luwih dhuwur.

Alur proses

1. Proses ekspansi aliran positif positif tekanan rendah

2. Proses ekspansi backflow tekanan lengkap

3. Proses tekanan rendah kanthi turboexpander penguat

Konstruksi Kasedhiya

1
4
2
6
3
5

Lokakarya

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigen PSA / Tanduran Nitrogen Psa kanggo ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigen minangka gas sing penting banget kanggo nyengkuyung urip ing bumi, khusus ing rumah sakit, oksigen medis p ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kemurnian lan Kapasitas Nitrat PSA ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tanduran oksigen PSA kualitas apik didol ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas lan Pulp kanggo Oxy bleaching lan delignifikasi 2: Industri kaca kanggo tungku enrichme ...

    • PSA Nitrogen Production gas plant Psa Nitrogen Generator Equipment Psa Nitrogen Machine

      Pabrik gas produksi Nitrogen PSA Psa Nitrogen ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...