• products-cl1s11

Pabrik Produksi Oksigen Oksida lan Nitrogen / Generator Oksigen Cair

Katrangan singkat:

Unit Pemisahan Udara nuduhake peralatan sing entuk oksigen, nitrogen lan argon saka udhara cair kanthi suhu sithik kanthi beda saben titik didih komponen.


Detail Produk

Tag Produk

1
2

Kaluwihan Produk

Kita misuwur kanthi keahlian teknik sing hebat kanggo nggarap tanduran oksigen cair sing adhedhasar teknologi distilasi kriogenik. Rancangan presisi nggawe sistem gas industri bisa dipercaya lan efisien ngasilake biaya operasional sing murah. Diproduksi karo bahan lan komponen bermutu, tanduran oksigen cair kita tahan suwe banget mbutuhake perawatan minimal. Kanggo tundhuk karo langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat, kita dianugerahi sertifikasi kaya ISO 9001, ISO13485 lan CE.

Bidang Aplikasi

Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diprodhuksi dening unit pamisahan udara akeh digunakake ing baja, kimia

industri, kilang, kaca, karet, elektronik, kesehatan, panganan, logam, generasi listrik lan industri liyane.

Spesifikasi Produk

1. Unit Pemisahan Udara kanthi saringan molekul suhu normal, expander booster-turbo, kolom koreksi tekanan rendah, lan sistem ekstraksi argon miturut kebutuhan klien.

2. Miturut syarat produk, kompresi eksternal, kompresi internal (dorongan udara, dorongan nitrogen), pressurisasi mandhiri lan proses liyane bisa ditawakake.

3. Desain struktur blokir ASU, instalasi cepet ing situs.

4. Ekstra proses tekanan ASU sing nyuda tekanan knalpot kompresor udara lan biaya operasi.

5. Proses ekstraksi argon maju lan tingkat ekstraksi argon sing luwih dhuwur.

Alur proses

Alur proses

Kompresor Udara: Udhara dikompresi kanthi tekanan kurang saka 5-7 bar (0,5-0.7mpa). Wis rampung kanthi nggunakake kompresor paling anyar (Screw / Centrifugal Type).

Sistem Pendinginan Pra: Tahap kaloro proses kasebut kalebu nggunakake lemari es kanggo adhem udhara sing wis diproses nganti suhu udakara 12 derajat C sadurunge lumebu ing panyuci.

Pemurnian Udara Dening Pemurni: Udhara mlebu menyang pembersih, sing digawe saka pengeringan molekul kembar sing bisa digunakake kanthi alternatif. Saringan Molekuler misahake karbon dioksida & kelembapan saka udhara proses sadurunge hawa tekan Unit pamisahan udara.

Pendinginan Udara Cryogenik Kanthi Expander: Udhara kudu digawe adhem nganti suhu sifar nol kanggo pencairan. Pendinginan lan pendinginan kriogenik diwenehake dening expander turbo sing efisien banget, sing adhem hawa ing suhu ngisor -165 nganti -17 derajat C.

Pemisahan Air Cair dadi Oksigen lan Nitrogen kanthi Kolom Pemisahan Udara: Udara sing mlebu penukar panas jenis sirip tekanan rendah bebas uap, bebas minyak lan bebas karbon dioksida. Iki digawe adhem ing njero penukar panas ing ngisor suhu nol nol kanthi proses ekspansi udara ing expander. Kaajab kita entuk delta prabédan paling murah nganti 2 derajat Celcius ing pungkasan bursa sing anget. Udara dadi cair nalika tekan ing kolom pamisahan udara lan dipisahake dadi oksigen lan nitrogen kanthi proses koreksi.

Oksigen Cairan Disimpen ing Tangki Panyimpenan Cairan: Oksigen cair diisi ing tangki panyimpenan cair sing disambungake karo cair sing nggawe sistem otomatis. Pipa selang digunakake kanggo njupuk oksigen cair saka tank.

Konstruksi Kasedhiya

1
4
2
6
3
5

Lokakarya

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigen PSA / Tanduran Nitrogen Psa kanggo ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigen minangka gas sing penting banget kanggo nyengkuyung urip ing bumi, khusus ing rumah sakit, oksigen medis p ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • Onsite nitrogen packing machine for food industry Food Grade Nitrogen Generator

      Mesin pengepakan nitrogen ing papan kanggo indust panganan ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

      Tanduran Nitrogen Cairan Tanduran Gas Nitrogen Cairan ...

      Kauntungan Produk Kita nggawe tanduran oksigen kanggo ngisi silinder kanthi bahan lan komponen sing paling apik. Kita ngatur tanduran miturut kebutuhan pelanggan lan kahanan lokal. Kita misuwur ing pasar gas industri sing nyedhiyakake kombinasi biaya lan efisiensi sistem sing paling apik. Kanthi otomatis, tanduran bisa mlaku tanpa ...

    • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

      Tanduran Oksigen Gas Medis kanggo Rumah Sakit Migunakake Medi ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone operasi pangopènan. 5. Low energi co ...