• products-cl1s11

Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PSA Nitrogen Generator

Katrangan singkat:

Kapasitas Nitrogen: 3-3000Nm3 / h

Kasucian Nitrogen: 95-99,9995%

Tekanan Output: 0,1-0,8Mpa (1-8bar) sing bisa disetel / utawa minangka syarat-syarat pelanggan


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

Kaliber importir

ORN-5A

5

0,76

KJ-1

DN25

DN15

ORN-10A

10

1.73

KJ-2

DN25

DN15

ORN-20A

20

3.5

KJ-6

DN40

DN15

ORN-30A

30

5.3

KJ-6

DN40

DN25

ORN-40A

40

7

KJ-10

DN50

DN25

ORN-50A

50

8.6

KJ-10

DN50

DN25

ORN-60A

60

10.4

KJ-12

DN50

DN32

ORN-80A

80

13.7

KJ-20

DN65

DN40

ORN-100A

100

17.5

KJ-20

DN65

DN40

ORN-150A

150

26.5

KJ-30

DN80

DN40

ORN-200A

200

35.5

KJ-40

DN100

DN50

ORN-300A

300

52.5

KJ-60

DN125

DN50

Aplikasi

Generator nitrogen PSA, pembersih Oksigen PSA, pemurni nitrogen PSA, generator hidrogen, generator oksigen VPSA, generator oksigen VSA, generator oksigen membran, generator nitrogen membran, oksigen cair (kriogenik), generator nitrogen lan argon, lsp, lan akeh digunakake ing industri minyak bumi, minyak & gas, bahan kimia, elektronik, metalurgi, batu bara, obat-obatan, aerospace, otomatis, kaca, plastik, panganan, perawatan medis, gandum, pertambangan, pemotongan, pengelasan, bahan anyar, lsp. Kanthi paneliten teknologi pamisahan udara lan pengalaman solusi sing sugih ing macem-macem industri, tetep nyedhiyakake klien kanthi solusi gas profesional sing luwih andal, luwih ekonomis, lan trep.

Prinsip Operasi

Generator nitrogen dibangun miturut prinsip operasi PSA (Pressure Swing Adsorption) lan kasusun saka minimal rong panyerap sing diisi karo saringan molekul. Penyerap disebrangi kanthi udara sing dikompres (sadurunge dimurnekake kanggo ngilangi minyak, asor lan bubuk) lan ngasilake nitrogen. Nalika wadhah, nyebrang karo udara sing dikompresi, ngasilake gas, sing liyane ngasilake tekanan hawa sing sadurunge gas adsorep. Proses kasebut diulang kanthi cara siklus. Generator dikelola dening PLC.

Keterangan Singkat Aliran Proses

1

Fitur Teknis

PSA Nitrogen Generator minangka peralatan nitrogen sing nggunakake saringan molekul karbon minangka adsorpsi - adsorpsi bertekanan lan desorsi oksigen saka udhara, nyebabake pemisahan nitrogen.

Sifat adsorsi O2 lan N2 saringan molekul karbon kanthi paningkatan tekanan adsorpsi ndadekake O2, kapasitas adsorpsi N2 mundhak, lan tingkat adsorpsi O2 luwih dhuwur. Generator nitrogen PSA persis nggunakake fitur nitrogen, oksigen lan CMS kasebut. Nanging iki ora cukup, akeh faktor sing bakal dianggep lan dimanipulasi sing paling apik - iki uga sebabé generator nitrogen PSA olèh lan misuwur ing jagad iki amarga nglakoni sing paling apik. Siklus PSA cendhak - O2, adsorpsi N2 diwiwiti saka keseimbangan / tekanan, nanging tingkat difusi O2, N2 / desorpsi beda banget nganti kapasitas adsorpsi O2 ing wektu sing luwih suwe luwih dhuwur tinimbang kapasitas adsorpsi N2. Teknologi generasi PSA Nitrogen nggunakake karakteristik adsorpsi saringan molekul karbon, lan prinsip adsorpsi bertekanan, siklus dekompresi desorpsi - udara sing dikompresi ganti dadi loro menara adsorpsi kanggo nggayuh pamisahan udara, mula ngasilake aliran nitrogen produk sing terus-terusan. Nanging, ngerteni iki ora cukup - wis ngembangake kabeh sing paling apik ing kabeh generator nitrogen PSA.

Fitur Produk

Product-Feature

Aplikasi Produk

Product-Application

Transportasi

Transport

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • Liquid Nitrogen Plant/Liquid Oxygen Equipment/Liquid Oxygen Generator Supplier

      Tanduran Nitrogen Cairan / Peralatan Oksigen Cair / L ...

      Kulkas campuran Joule-Thomson (MRJT) campuran regane kisaran suhu sithik sing dikendhaleni kompresor tunggal kanthi precooling ditrapake kanggo nitrogen cair (-180 ℃) kanggo Nitrogen Liquefier saka TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson adhedhasar reoccupation lan multicomponent refrigerants kanthi ngoptimalake macem-macem lemari es kanthi macem-macem titik didih kanthi pertandingan sing cocog bareng karo kisaran suhu pendinginan sing efisien, yaiku ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tanduran ngasilake nitrogen PSA industri kanggo ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

      Proyek Pabrik Oksigen & Nitrogen kanggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1 : Kompresor Udara Rotary Otomatis. 2 : Konsumsi daya sithik banget. 3 : Ngirit banyu minangka kompresor udara digawe adhem. 4: 100% kolom konstruksi baja tahan karat miturut standar ASME. 5 : Oksigen kemurnian dhuwur kanggo panggunaan medis / rumah sakit. 6 : Versi sing dipasang kanthi cepet (Ora dibutuhake dhasar) 7 : Cepet wiwitan lan Tutup ...

    • Creditable manufacturer for-liquid-oxygen-nitrogen-argon-production-plant

      Produsen sing bisa dipercaya kanggo-cair-oksigen-nitro ...

      Kauntungan Produk Kita njupuk macem-macem cara ngemas miturut syarat tartamtu. Kantong bungkus lan kothak kayu biasane digunakake kanggo anti banyu, tahan debu lan bukti kejut, supaya saben peralatan tetep kondhisi sawise dikiriman. Ing babagan logistik, perusahaan kasebut duwe ...