• products-cl1s11

Pabrik pemisahan udara tipe mini kriogenik generator oksigen industri generator generator argon

Katrangan singkat:

Unit Pemisahan Udara nuduhake peralatan sing entuk oksigen, nitrogen lan argon saka udhara cair kanthi suhu sithik kanthi beda saben titik didih komponen.


Detail Produk

Tag Produk

4
5
6

Kaluwihan Produk

Perusahaan kami melu dadi produsen lan pemasok tanduran pemisahan udara cryogenik, tanduran oksigen / nitrogen PSA, tank cair cryogenogenik vakum & tanker lan kimia. Iki uga dilengkapi macem-macem peralatan lan mesin kanthi total 230 set, kayata peralatan angkat ukuran gedhe, mesin pemotong plasma ing jero banyu lan mesin las otomatis, lsp, sing duwe kemampuan ngasilake pabrik pamisahan udara kanthi kapasitas 60000 ~ 120000Nm3 / h.OuRui g menang "merek dagang terkenal ing provinsi Zhejiang", tangki panyimpenan cair cryogenik menang "produk jeneng merek". Perusahaan kami duwe spesialisasi ing cryogenics, mesin teknik kimia, welding, NDT, bangunan mesin lan instrumen & sistem kontrol listrik. Perusahaan nggawe rencana sing beda-beda nanging cocog kanggo saben pelanggan sing beda-beda miturut kondisi komposisi udara, suhu & asor relatif, tenaga pasokan lan paramèter liyane sing dibutuhake. Desain pabrik nggunakake tekanan rendah, teknik kriogenik lan mbenerake supaya bisa entuk oksigen murni, nitrogen lan argon kanthi ngisi cair ing udara miturut teori turbo-expander chilling. Utamane ana telung ukuran tanduran pamisah udhara, sing gedhe, tengah lan mini, kanggo nyukupi kebutuhan beda-beda para pelanggan. Serangkaian tank bubuk vakum saka perusahaan kita dipérang dadi vertikal lan horisontal. Iki digunakake kanggo nyimpen oksigen cair, nitrogen, utawa argon lan duwe kaluwihan umur dawa, desain kompak, papan sing kurang dikuwasani, kontrol pusat lan gampang operasi lan pangopènan. Tangki kasebut bisa digunakake ing macem-macem industri, kayata bangunan mesin, teknik kimia, serat sintetik, medis, panganan, penambangan, teknik elektronik lan militer, lan liya-liyane. Kajaba saka seri produk sing ana, kita uga bisa ngrancang lan ngasilake tank kriogenik kanthi kapasitas lan tekanan sing beda. Kita uga bisa nggawe tank CO2, tank ISO, tank LNG, tank LPG kanggo pelanggan uga produk relatif liyane. Kita seneng popularitas ing saindenging jagad kanthi pengalaman ngrancang lan manufaktur ing bidang pamisahan udara. Ing taun-taun pungkasan, produk kita wis diekspor menyang Vietnam, India, Pakistan, Turki, Iran, Syria, Burma, Indonesia, Malaysia, Thailand, Korea, Mesir, Tanzania, Kenya, Bangladesh, Bolivia, Armenia lan Mexico, lan liya-liyane. bisa uga ana kondhisi distribusi sumber daya fosil lan mineral beda-beda beda saka saben negara, kabupaten menyang kabupaten. Nanging, sumber daya udara ngisi kabeh wong. Ayo hawa sing ora katon katon dadi cahya sing katon. Kita mesthi kasedhiya ing kene kanggo sampeyan kanthi layanan sing paling apik.

Bidang Aplikasi

Oksigen, nitrogen, argon lan gas langka liyane sing diprodhuksi dening unit pamisahan udara akeh digunakake ing baja, kimia

industri, kilang, kaca, karet, elektronik, kesehatan, panganan, logam, generasi listrik lan industri liyane.

Spesifikasi Produk

1. Unit Pemisahan Udara kanthi saringan molekul suhu normal, expander booster-turbo, kolom koreksi tekanan rendah, lan sistem ekstraksi argon miturut kebutuhan klien.

2. Miturut syarat produk, kompresi eksternal, kompresi internal (dorongan udara, dorongan nitrogen), pressurisasi mandhiri lan proses liyane bisa ditawakake.

3. Desain struktur blokir ASU, instalasi cepet ing situs.

4. Ekstra proses tekanan ASU sing nyuda tekanan knalpot kompresor udara lan biaya operasi.

5. Proses ekstraksi argon maju lan tingkat ekstraksi argon sing luwih dhuwur.

Alur proses

1. KOMPRESI UDARA ATMOSPERIK
Udhara dikompres kanthi tekanan 5-7 bar (kg / cm2). Udhara bisa dikompres kanthi tekanan sedheng kanthi kompresor udara rotary gratis.

2. SISTEM PRE COOLING
Tahap kaping kalih proses nggunakake kulkas tekanan rendah kanggo pre-pendinginan udara sing diproses nganti suhu udakara 12 derajat C sadurunge mlebu ing panyucian.

3. PURIFIKASI UDARA Dening PURIFIER
Udhara mlebu ing pembersih sing kasusun saka pengeringan Ayak Molekuler kembar, digunakake kanthi cara liya. Pencuri Molekul ngilangi Karbon dioksida & kelembapan saka udara sing diproses sadurunge hawa mlebu ing Unit Pemisahan Udara.

4. COOLING OF AIR BY TURBO (EXPANDER)
Udhara kudu digawe adhem nganti suhu sifar nol kanggo pencairan & pendinginan kriogenik & pendinginan diwenehake dening expander turbo sing efisien banget, sing adhem hawa nganti suhu meh ing -165 nganti -17 derajat C

5. Pisah Yen Nuju AIR CAMPURAN LAN NITROGEN Dening COLUMN PEMECAHAN AIR
Bebas minyak, bebas kelembapan lan udhara bebas Karbon Dioksida mlebu ing jinis sirip tekanan rendah HEAT EXCHANGER, ing endi hawa digawe adhem ing sangisore suhu ngisor nol kanthi proses ekspansi udara ing turbo expander
Udara dadi cair nalika mlebu ing kolom pamisahan udara & dipisah dadi oksigen & nitrogen kanthi proses koreksi.
Oksigen kasedhiya ing outlet ASU kanthi kemurnian 99,6%. Nitrogen uga kasedhiya ing stopkontak minangka produk kapindho kanthi kemurnian 99,9% nganti 3ppm bebarengan tanpa ilang produk oksigen.

6. Komprèsi oksigen & isi silinder
produk pungkasan ing wangun Oksigen / Nitrogen sing dikompresi dadi silinder oksigen tekanan dhuwur ing 150 bar utawa nganti luwih dhuwur kaya sing dibutuhake. Iki bisa ditindakake kanthi pompa oksigen cair yaiku model sing padha. Kita bisa nggunakake kompresor gratis minyak & banyu.

7. Tanduran Pemulihan Argon
Argon dibalekake ing ndhuwur 1000M3 / Tanduran Oksigen Jam kanthi teknik revolusioner nggunakake koreksi kanthi lengkap tanpa nggunakake unit Hidrogen lan De-Oxo saengga bisa ngirit biaya listrik, biaya operasional lan investasi maneh. Iki nggawe mesin desain Boschi sing serba guna lan ekonomis amarga kabeh riset lan pangembangan sing ditindakake sajrone taun kepungkur.

Konstruksi Kasedhiya

1
4
2
6
3
5

Lokakarya

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Industrial High Concentration Psa Oxygen Generator PSA Oxygen Plant

      Konsentrasi Tinggi Psa Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 tanduran pembangkit oksigen PSA-50 PSA digawe kanthi nggunakake Swing Pressure sing maju Teknologi adsorpsi. Kaya k ...

    • Onsite nitrogen packing machine for food industry Food Grade Nitrogen Generator

      Mesin pengepakan nitrogen ing papan kanggo indust panganan ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • Liquid Nitrogen Plant/Liquid Oxygen Equipment/Liquid Oxygen Generator Supplier

      Tanduran Nitrogen Cairan / Peralatan Oksigen Cair / L ...

      Kulkas campuran Joule-Thomson (MRJT) campuran regane kisaran suhu sithik sing dikendhaleni kompresor tunggal kanthi precooling ditrapake kanggo nitrogen cair (-180 ℃) kanggo Nitrogen Liquefier saka TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson adhedhasar reoccupation lan multicomponent refrigerants kanthi ngoptimalake macem-macem lemari es kanthi macem-macem titik didih kanthi pertandingan sing cocog bareng karo kisaran suhu pendinginan sing efisien, yaiku ...

    • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

      Proyek Pabrik Oksigen & Nitrogen kanggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1 : Kompresor Udara Rotary Otomatis. 2 : Konsumsi daya sithik banget. 3 : Ngirit banyu minangka kompresor udara digawe adhem. 4: 100% kolom konstruksi baja tahan karat miturut standar ASME. 5 : Oksigen kemurnian dhuwur kanggo panggunaan medis / rumah sakit. 6 : Versi sing dipasang kanthi cepet (Ora dibutuhake dhasar) 7 : Cepet wiwitan lan Tutup ...