• products-cl1s11

Konsentrasi Tinggi Industri Psa Oksigen Generator PSA Oksigen Tanduran

Katrangan singkat:

Kapasitas Oksigen: 3-400Nm3 / h

Kemurnian Oksigen: 93% -95%

Tekanan Output: 0.1-0.3Mpa (1-3bar) tekanan sing bisa disetel / 15Mpa Ditampa


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

ORO-5

5

1,25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

Tanduran generator oksigen PSA digawe kanthi teknologi Pressure Swing Adsorption canggih. Kaya sing wis dingerteni, oksigen kalebu udakara 20-21% udhara atmosfer. Generator oksigen PSA nggunakake saringan molekul Zeolite kanggo misahake oksigen saka udhara. Oksigen kanthi kemurnian tinggi dikirim nalika nitrogen sing diserap dening saringan molekul diarahake menyang udara liwat pipa pembuangan.

Proses adsorpsi ayunan tekanan (PSA) digawe rong prau sing diisi karo saringan molekul lan alumina aktif. Hawa kompresi dilewati liwat siji prau ing 30 derajat C lan oksigen ngasilake minangka gas produk. Nitrogen dibuwang minangka gas buang bali menyang swasana. Nalika amben ayak molekul jenuh, proses kasebut banjur pindhah menyang amben liyane kanthi katup otomatis kanggo generasi oksigen. Wis rampung nalika ngidini amben jenuh ngalami regenerasi kanthi depresi lan pembersihan tekanan atmosfer. Rong prau tetep digunakake kanthi bergantian ing produksi oksigen lan regenerasi sing ngidini oksigen kasedhiya kanggo proses kasebut.

Keterangan Singkat Aliran Proses

1

Fitur Teknis

Oksigen sing diprodhuksi ing generator oksigen kemurnian sing dhuwur cocog karo standar US Pharmacopeia, UK Farmakopeia & Farmasi India. Generator oksigen kita uga digunakake ing rumah sakit amarga instalasi generator gas oksigen ing situs mbantu rumah sakit kanggo ngasilake oksigen dhewe lan mandhegake katergantungan karo silinder oksigen sing dituku saka pasar. Kanthi generator oksigen kita, industri lan institusi medis bisa entuk pasokan oksigen sing ora terganggu. Perusahaan kita nggunakake teknologi canggih nalika nggawe mesin oksigen.

Fitur sing nyata saka tanduran generator oksigen PSA

  • Sistem kanthi otomatis- dirancang supaya ora bisa diawat-awati.
  • Tanduran PSA kompak mung njupuk papan sithik, dipasang ing seluncur, prefabrikasi lan diwenehake saka pabrik.
  • Wektu wiwitan kanthi cepet mung njupuk 5 menit kanggo ngasilake oksigen kanthi kemurnian sing dikarepake.
  • Dipercaya kanggo entuk pasokan oksigen sing tetep lan tetep.
  • Saringan molekul awet sing tahan udakara 10 taun.

Fitur Produk

2

Transportasi

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kemurnian lan Kapasitas Nitrat PSA ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tanduran ngasilake nitrogen PSA industri kanggo ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Nitrogen Plant/Liquid Oxygen Equipment/Liquid Oxygen Generator Supplier

      Tanduran Nitrogen Cairan / Peralatan Oksigen Cair / L ...

      Kulkas campuran Joule-Thomson (MRJT) campuran regane kisaran suhu sithik sing dikendhaleni kompresor tunggal kanthi precooling ditrapake kanggo nitrogen cair (-180 ℃) kanggo Nitrogen Liquefier saka TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson adhedhasar reoccupation lan multicomponent refrigerants kanthi ngoptimalake macem-macem lemari es kanthi macem-macem titik didih kanthi pertandingan sing cocog bareng karo kisaran suhu pendinginan sing efisien, yaiku ...

    • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

      Tanduran Nitrogen Cairan Tanduran Gas Nitrogen Cairan ...

      Kauntungan Produk Kita nggawe tanduran oksigen kanggo ngisi silinder kanthi bahan lan komponen sing paling apik. Kita ngatur tanduran miturut kebutuhan pelanggan lan kahanan lokal. Kita misuwur ing pasar gas industri sing nyedhiyakake kombinasi biaya lan efisiensi sistem sing paling apik. Kanthi otomatis, tanduran bisa mlaku tanpa ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • Cryogenic type mini scale air separation plant industrial oxygen generator nitrogen generator argon generator

      Tanduran misahake udhara skala mini Cryogen ...

      Kauntungan Produk Perusahaan kita melu dadi produsen lan pemasok tanduran pemisahan udara cryogenik, tanduran oksigen / nitrogen PSA, tangki cair cryogenik vakum tinggi & tanker lan kimia. Uga dilengkapi macem-macem peralatan lan mesin kanthi total 230 set, kayata peralatan angkat ukuran gedhe, ...