• products-cl1s11

Mesin pengepakan nitrogen ing lokasi kanggo industri panganan Generator Nitrogen Pangan

Katrangan singkat:

Kapasitas Nitrogen: 3-3000Nm3 / h

Kasucian Nitrogen: 95-99,9995%

Tekanan Output: 0,1-0,8Mpa (1-8bar) sing bisa disetel / utawa minangka syarat-syarat pelanggan


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

Kaliber importir

ORN-5A

5

0,76

KJ-1

DN25

DN15

ORN-10A

10

1.73

KJ-2

DN25

DN15

ORN-20A

20

3.5

KJ-6

DN40

DN15

ORN-30A

30

5.3

KJ-6

DN40

DN25

ORN-40A

40

7

KJ-10

DN50

DN25

ORN-50A

50

8.6

KJ-10

DN50

DN25

ORN-60A

60

10.4

KJ-12

DN50

DN32

ORN-80A

80

13.7

KJ-20

DN65

DN40

ORN-100A

100

17.5

KJ-20

DN65

DN40

ORN-150A

150

26.5

KJ-30

DN80

DN40

ORN-200A

200

35.5

KJ-40

DN100

DN50

ORN-300A

300

52.5

KJ-60

DN125

DN50

Aplikasi

- Kemasan panganan (keju, salami, kopi, woh garing, jamu, pasta seger, dhaharan siap, roti lapis, lsp.)

- Botol anggur, minyak, banyu, cuka

- Panyimpenan woh lan sayuran lan bahan pengepakan

- Industri

- Kesehatan

- Kimia

Prinsip Operasi

Miturut teori adsorpsi ayunan pers, ayak molekul karbon berkualitas tinggi minangka adsorbent, kanthi tekanan tartamtu, ayak molekul karbon duwe kapasitas adsorpsi oksigen / nitrogen sing beda, oksigen diserap umume dening saringan molekul karbon, lan oksigen lan nitrogen wis pisah.

Amarga kapasitas adsorpsi saka saringan molekul karbon bakal diganti miturut tekanan sing beda, yen mudhun tekanan, oksigen bakal dibuang saka saringan molekul karbon. Dadi, saringan molekul karbon diregepake lan bisa didaur ulang.

Kita nggunakake rong menara adsorpsi, siji adsorb oksigen kanggo ngasilake nitrogen, siji desorb oksigen kanggo ngasilake saringan, siklus lan alternasi molekul karbon, kanthi basis sistem proses otomatis PLC kanggo ngontrol katup pneumatik sing mbukak lan colse, saengga bisa entuk nitrogen quliaty dhuwur terus.

Keterangan Singkat Aliran Proses

1

Fitur Teknis

1. teori adsorpsi ayunan pers stabil banget lan andal.
2. kemurnian lan aliran aliran bisa diatur ing sawetara tartamtu.
3. struktur njero sing resonable, njaga aliran udara sing seimbang, nyuda pengaruh kacepetan dhuwur ing udara
4. langkah proteksi saringan molekul unik, nambah umur kerja saringan molekul karbon
5. instalasi gampang
6. proses otomatisasi lan operasi sing gampang.

 

Fitur Produk

Product-Feature

Aplikasi Produk

Product-Application

Transportasi

Transport

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tanduran gas oksigen cair ukuran medium Cryogen ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • Industrial Scale PSA Oxygen Concentrator Oxygen production Plant with certifications

      Skala Industri Oksigen Konsentrator Oksigen PSA ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 We pabrik lan ekspor tanduran oksigen kanthi otomatis lan nitrogen tanduran kanggo ngisi silinder kanthi la ...

    • Liquid Nitrogen Plant/Liquid Oxygen Equipment/Liquid Oxygen Generator Supplier

      Tanduran Nitrogen Cairan / Peralatan Oksigen Cair / L ...

      Kulkas campuran Joule-Thomson (MRJT) campuran regane kisaran suhu sithik sing dikendhaleni kompresor tunggal kanthi precooling ditrapake kanggo nitrogen cair (-180 ℃) kanggo Nitrogen Liquefier saka TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson adhedhasar reoccupation lan multicomponent refrigerants kanthi ngoptimalake macem-macem lemari es kanthi macem-macem titik didih kanthi pertandingan sing cocog bareng karo kisaran suhu pendinginan sing efisien, yaiku ...

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kemurnian lan Kapasitas Nitrat PSA ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tanduran oksigen cryogenic biaya tanduran oksigen cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain pabrik iki yaiku supaya keamanan, hemat energi lan gampang operasi lan pangopènan. Teknologi kasebut dadi posisi utama ing jagad iki. A: Panuku mbutuhake akeh produksi cair, mula kita nyedhiyakake proses daur ulang udara tekanan tengah kanggo ngirit investasi lan konsumsi daya ....

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...