• products-cl1s11

Pabrik ngasilake nitrogen PSA industri didol Mesin Nitrogen gas Making

Katrangan singkat:

Kapasitas Nitrogen: 3-3000Nm3 / h

Kasucian Nitrogen: 95-99,9995%

Tekanan Output: 0,1-0,8Mpa (1-8bar) sing bisa disetel / utawa minangka syarat-syarat pelanggan


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

Kaliber importir

ORN-5A

5

0,76

KJ-1

DN25

DN15

ORN-10A

10

1.73

KJ-2

DN25

DN15

ORN-20A

20

3.5

KJ-6

DN40

DN15

ORN-30A

30

5.3

KJ-6

DN40

DN25

ORN-40A

40

7

KJ-10

DN50

DN25

ORN-50A

50

8.6

KJ-10

DN50

DN25

ORN-60A

60

10.4

KJ-12

DN50

DN32

ORN-80A

80

13.7

KJ-20

DN65

DN40

ORN-100A

100

17.5

KJ-20

DN65

DN40

ORN-150A

150

26.5

KJ-30

DN80

DN40

ORN-200A

200

35.5

KJ-40

DN100

DN50

ORN-300A

300

52.5

KJ-60

DN125

DN50

Produk perusahaan njupuk udara sing dikompresi minangka bahan baku, liwat proses otomatis, pemurnian udara kompresi, pamisahan, ekstraksi. Perusahaan nduwe enem seri peralatan pemisahan udara cryogenik, peralatan pemurnian udara sing dikompresi, peralatan pemisahan udara adsorpsi PSA, peralatan pemurnian nitrogen lan oksigen, peralatan pemisahan udara pemisahan membran lan peralatan produksi oksigen VPSA, kanthi luwih saka 200 jinis spesifikasi lan model.

Produk perusahaan kanthi "UTAWA" minangka merek dagang terdaftar, akeh digunakake ing batu bara metalurgi, elektronika listrik, petrokimia, obat biologis, karet ban, serat tekstil lan kimia, pelestarian panganan lan industri liyane, produk ing pirang-pirang proyek nasional utama duwe peran.

Aplikasi

- Kemasan panganan (keju, salami, kopi, woh garing, jamu, pasta seger, dhaharan siap, roti lapis, lsp.)

- Botol anggur, minyak, banyu, cuka

- Panyimpenan woh lan sayuran lan bahan pengepakan

- Industri

- Kesehatan

- Kimia

Prinsip Operasi

Prinsip Operasi Generasi Nitrogen PSA:
Generasi nitrogen PSA nggunakake saringan molekul karbon minangka adsorbent sing kapasitas adsorbing oksigen luwih gedhe tinimbang adsorbing
nitrogen Loro adsorber (a & b) ganti ganti adsrbing lan regenerasi kanggo misahake oksigen saka nitrogen ing udhara kanggo dimurnikan
nitrogen dening katup sing dioperasikake kanthi otomatis sing dikontrol dening PLC.

Keterangan Singkat Aliran Proses

1

Fitur Teknis

Titik Embun: -40 ℃

Mode Ngemudi : Driv Listrik

 
Jinis Pendingin : Cooling Udara

 
Dhuwur Adaptif : ≤1000m

 
Konsumsi udara: ≥16.7m3 / menit

 
Dhaptar Konfigurasi: Lampiran 1

 
Tegangan: 220V / 1PH / 50HZ

 

 

Fitur Produk

Product-Feature

Aplikasi Produk

Product-Application

Transportasi

Transport

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Pabrik Produksi Oksigen lan Nitrogen Cairan / Liq ...

      Kauntungan Produk Kita misuwur amarga keahlian rekayasa hebat kanggo nggawe tanduran oksigen cair sing adhedhasar teknologi distilasi kriogenik. Rancangan presisi nggawe sistem gas industri bisa dipercaya lan efisien ngasilake biaya operasional sing murah. Digawe nganggo bahan lan komponen bermutu, cairan ...

    • Industrial High Concentration Psa Oxygen Generator PSA Oxygen Plant

      Konsentrasi Tinggi Psa Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 tanduran pembangkit oksigen PSA-50 PSA digawe kanthi nggunakake Swing Pressure sing maju Teknologi adsorpsi. Kaya k ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tanduran oksigen cryogenic biaya tanduran oksigen cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain pabrik iki yaiku supaya keamanan, hemat energi lan gampang operasi lan pangopènan. Teknologi kasebut dadi posisi utama ing jagad iki. A: Panuku mbutuhake akeh produksi cair, mula kita nyedhiyakake proses daur ulang udara tekanan tengah kanggo ngirit investasi lan konsumsi daya ....

    • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

      Tanduran Nitrogen Cairan Tanduran Gas Nitrogen Cairan ...

      Kauntungan Produk Kita nggawe tanduran oksigen kanggo ngisi silinder kanthi bahan lan komponen sing paling apik. Kita ngatur tanduran miturut kebutuhan pelanggan lan kahanan lokal. Kita misuwur ing pasar gas industri sing nyedhiyakake kombinasi biaya lan efisiensi sistem sing paling apik. Kanthi otomatis, tanduran bisa mlaku tanpa ...

    • Onsite nitrogen packing machine for food industry Food Grade Nitrogen Generator

      Mesin pengepakan nitrogen ing papan kanggo indust panganan ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...