• products-cl1s11

Mesin Nitrogen Industri Pabrik Nitrogen Tanduran LNG

Katrangan singkat:

Gas minyak bumi (APG), utawa gas gegandhengan, minangka salah sawijining bentuk gas alam sing ditemokake kanthi endapan minyak bumi, bisa uga larut ing minyak utawa minangka "tutup gas" gratis ing ndhuwur lenga ing wadhuk kasebut. Gas kasebut bisa digunakake kanthi pirang-pirang cara sawise diproses: didol lan kalebu ing jaringan distribusi gas alam, digunakake kanggo generasi listrik ing situs kanthi mesin utawa turbin, diperes maneh kanggo pemulihan sekunder lan digunakake kanggo pemulihan minyak sing ditingkatake, diowahi saka gas kanggo cairan sing ngasilake bahan bakar sintetis, utawa digunakake minangka bahan baku kanggo industri petrokimia.


Detail Produk

Tag Produk

1
2
3

Gas petroleum terkait (APG), utawa gas terkait, minangka salah sawijining bentuk gas alam sing ditemokake kanthi endapan minyak bumi, bisa uga larut ing minyak utawa minangka "tutup gas" gratis ing ndhuwur lenga ing wadhuk. Gas kasebut bisa digunakake kanthi pirang-pirang cara sawise diproses: didol lan kalebu ing jaringan distribusi gas alam, digunakake kanggo generasi listrik ing situs kanthi mesin utawa turbin, diperes maneh kanggo pemulihan sekunder lan digunakake kanggo pemulihan minyak sing ditingkatake, diowahi saka gas kanggo cairan sing ngasilake bahan bakar sintetis, utawa digunakake minangka bahan baku kanggo industri petrokimia.

Kaya minyak mentah, APG minangka sumber energi utama lan komoditas utama sing ndadekake ekonomi modern bisa digunakake. Statistik saka Badan Energi Internasional nuduhake manawa pasokan gas alam terus saya mundhak sajrone taun 1990-2017 kanggo nggayuh panjaluk populasi global lan konsumerisme. APG tetep dadi sumber fosil sing winates, lan nyebrang watesan planet bisa nyebabake wates lan mupangate luwih dhisik.

Sawise ekstraksi, perusahaan minyak luwih seneng ngeterake minyak mentah lan APG menyang refinine masing-masing kanggo proses lan distribusi menyang konsumen. Umume sumur modern direncanakake kalebu transportasi pipa gas, nanging sawetara sumur minyak dibor mung kanggo entuk minyak sing luwih nguntungake, mula ana pilihan kanggo nggunakake, proses, utawa mbuwang APG kanthi lokal. Panggunaan lokal tradisional yaiku nyuntikake maneh gas kanggo disimpen, lan kanggo meksa maneh sumur kasebut kanggo nambah umur produksi minyak. Pangolahan ing situs kanthi macem-macem sistem seluler uga ana kanggo ngasilake cairan gas alam (NGL), gas alam kompresi (CNG), gas alam cair (LNG), lan bahan bakar gas menyang cairan (GTL) sing bisa diangkut nganggo truk utawa kapal. Generasi listrik saka mikroturbine lan mesin ing situs uga kompatibel karo APG sing diproses minimal.

4

Informasi Perusahaan

Diadegake ing 2017, UTAWA wis nggawe reputasi padhet ing Industri Gas Cina kanthi menehi solusi proses sing dipasang. Kita nawakake solusi sing dipasang kanthi optimal kanggo saben proyek tartamtu, kalebu aplikasi ing ngisor iki: Tanduran / Unit Pemisahan Udara, Unit Pemrosesan & Pemurnian Gas, Pabrik LNG, Stasiun Pengisian Bahan Bakar LNG / CNG, Unit Pemulihan NGL, Unit Pemulihan Gas Flare, Gas Coke Oven Unit Pemurnian & Pemisahan, Unit Pengisian Bahan Bakar Hidrogen, lan Unit Fermentasi Biologis, lsp. Kita bisa ngirim solusi sing dipasang kanthi selip sing disesuaikan kanggo ngrampungake tantangan lan persyaratane klien (kalebu kahanan cuaca sing ala, watesan transportasi lan area plot, lsp).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

      Tanduran Nitrogen Cairan Tanduran Gas Nitrogen Cairan ...

      Kauntungan Produk Kita nggawe tanduran oksigen kanggo ngisi silinder kanthi bahan lan komponen sing paling apik. Kita ngatur tanduran miturut kebutuhan pelanggan lan kahanan lokal. Kita misuwur ing pasar gas industri sing nyedhiyakake kombinasi biaya lan efisiensi sistem sing paling apik. Kanthi otomatis, tanduran bisa mlaku tanpa ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • Creditable manufacturer for-liquid-oxygen-nitrogen-argon-production-plant

      Produsen sing bisa dipercaya kanggo-cair-oksigen-nitro ...

      Kauntungan Produk Kita njupuk macem-macem cara ngemas miturut syarat tartamtu. Kantong bungkus lan kothak kayu biasane digunakake kanggo anti banyu, tahan debu lan bukti kejut, supaya saben peralatan tetep kondhisi sawise dikiriman. Ing babagan logistik, perusahaan kasebut duwe ...

    • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

      Proyek Pabrik Oksigen & Nitrogen kanggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1 : Kompresor Udara Rotary Otomatis. 2 : Konsumsi daya sithik banget. 3 : Ngirit banyu minangka kompresor udara digawe adhem. 4: 100% kolom konstruksi baja tahan karat miturut standar ASME. 5 : Oksigen kemurnian dhuwur kanggo panggunaan medis / rumah sakit. 6 : Versi sing dipasang kanthi cepet (Ora dibutuhake dhasar) 7 : Cepet wiwitan lan Tutup ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • PSA Nitrogen Production gas plant Psa Nitrogen Generator Equipment Psa Nitrogen Machine

      Pabrik gas produksi Nitrogen PSA Psa Nitrogen ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...