• products-cl1s11

Tanduran Nitrogen Cairan / Peralatan Oksigen Cair / Pemasok Oksigen Cair

Katrangan singkat:

Kulkas campuran Joule-Thomson (MRJT) campuran regane kisaran suhu sithik sing dikendhaleni kompresor tunggal kanthi precooling ditrapake kanggo nitrogen cair (-180 ℃) kanggo Nitrogen Liquefier saka TIPC, CAS.


Detail Produk

Tag Produk

Kulkas campuran Joule-Thomson (MRJT) campuran regane kisaran suhu sithik sing dikendhaleni kompresor tunggal kanthi precooling ditrapake kanggo nitrogen cair (-180 ℃) kanggo Nitrogen Liquefier saka TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson adhedhasar reoccupation lan multicomponent refrigerants kanthi ngoptimalake macem-macem lemari es kanthi titik didih sing beda-beda kanthi match sing cocog karo kisaran suhu pendinginan sing efisien, minangka kulkas sing efisien kanggo kisaran suhu saka -40 nganti -196 ℃. Fitur produk iki minangka ing ngisor iki: kompresor komersial diwasa lan ijol-ijolan panas, efisiensi pencairan tinggi, reliabilitas dhuwur, ora ana pangopènan lan umur dawa.

Liquid Nitrogen Plant (5)
Liquid Nitrogen Plant (3)
Liquid Nitrogen Plant (4)
Liquid Nitrogen Plant (2)
Liquid Nitrogen Plant (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tanduran oksigen PSA kualitas apik didol ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas lan Pulp kanggo Oxy bleaching lan delignifikasi 2: Industri kaca kanggo tungku enrichme ...

    • Industrial Scale PSA Oxygen Concentrator Oxygen production Plant with certifications

      Skala Industri Oksigen Konsentrator Oksigen PSA ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 We pabrik lan ekspor tanduran oksigen kanthi otomatis lan nitrogen tanduran kanggo ngisi silinder kanthi la ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Generator Oksigen Medis Rumah Sakit Oksigen Genera ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kita nggawe pabrik oksigen PSA nggunakake PSA paling anyar ( Tekanan Swor Adsorption) teknologi. Dadi lea ...

    • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

      Proyek Pabrik Oksigen & Nitrogen kanggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1 : Kompresor Udara Rotary Otomatis. 2 : Konsumsi daya sithik banget. 3 : Ngirit banyu minangka kompresor udara digawe adhem. 4: 100% kolom konstruksi baja tahan karat miturut standar ASME. 5 : Oksigen kemurnian dhuwur kanggo panggunaan medis / rumah sakit. 6 : Versi sing dipasang kanthi cepet (Ora dibutuhake dhasar) 7 : Cepet wiwitan lan Tutup ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Pabrik Produksi Oksigen lan Nitrogen Cairan / Liq ...

      Kauntungan Produk Kita misuwur amarga keahlian rekayasa hebat kanggo nggawe tanduran oksigen cair sing adhedhasar teknologi distilasi kriogenik. Rancangan presisi nggawe sistem gas industri bisa dipercaya lan efisien ngasilake biaya operasional sing murah. Digawe nganggo bahan lan komponen bermutu, cairan ...