• products-cl1s11

90% -99,9999% Kemurnian lan Kapasitas Gedhe Nitrogen PSA

Katrangan singkat:

Kapasitas Nitrogen: 3-3000Nm3 / h

Kasucian Nitrogen: 95-99,9995%

Tekanan Output: 0,1-0,8Mpa (1-8bar) sing bisa disetel / utawa minangka syarat-syarat pelanggan


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

output (Nm³ / h)

Konsumsi gas sing efektif (Nm³ / h)

sistem reresik udara

Kaliber importir

ORN-5A

5

0,76

KJ-1

DN25

DN15

ORN-10A

10

1.73

KJ-2

DN25

DN15

ORN-20A

20

3.5

KJ-6

DN40

DN15

ORN-30A

30

5.3

KJ-6

DN40

DN25

ORN-40A

40

7

KJ-10

DN50

DN25

ORN-50A

50

8.6

KJ-10

DN50

DN25

ORN-60A

60

10.4

KJ-12

DN50

DN32

ORN-80A

80

13.7

KJ-20

DN65

DN40

ORN-100A

100

17.5

KJ-20

DN65

DN40

ORN-150A

150

26.5

KJ-30

DN80

DN40

ORN-200A

200

35.5

KJ-40

DN100

DN50

ORN-300A

300

52.5

KJ-60

DN125

DN50

Aplikasi

- Kemasan panganan (keju, salami, kopi, woh garing, jamu, pasta seger, dhaharan siap, roti lapis, lsp.)

- Botol anggur, minyak, banyu, cuka

- Panyimpenan woh lan sayuran lan bahan pengepakan

- Industri

- Kesehatan

- Kimia

Prinsip Operasi

Tanduran Nitrogen PSA nggunakake prinsip manawa tekanan, laju difusi oksigen lan nitrogen beda karo saringan molekul karbon. Ing wektu sing cendhak, molekul oksigen diserap dening saringan molekul karbon nanging nitrogen bisa ngliwati lapisan kasur saringan molekul kanggo misahake oksigen lan nitrogen.

Sawise proses adsorpsi, ayak molekul karbon bakal regenerasi kanthi depressurisasi lan desorb oksigen.

Tanduran Nitrogen PSA kita dilengkapi karo 2 adsorber, siji ing adsorpsi kanggo ngasilake nitrogen, siji ing desorpsi kanggo ngasilake saringan molekul. Loro adsorber kerja kanthi gantian kanggo ngasilake nitrogen produk sing berkualitas terus-terusan.

Keterangan Singkat Aliran Proses

1

Fitur Teknis

  • 1 : Piranti kasebut duwe kaluwihan saka konsumsi energi sing murah, biaya murah, adaptasi sing kuat, produksi gas cepet lan gampang nyetel kemurnian.
  • 2 : Desain proses sing sampurna lan efek paling apik;
  • 3 : Desain modular dirancang kanggo ngirit luas lahan.
  • 4 : Operasi iki gampang, kinerja stabil, level otomatis dhuwur, lan bisa diwujudake tanpa operasi.
  • 5 : Komponen internal sing cukup, distribusi udara sing seragam, lan nyuda pengaruh aliran udara sing cepet;
  • 6 : Langkah-langkah proteksi saringan molekul karbon khusus kanggo nambah umur molekul karbon.
  • 7 : Komponen utama merek terkenal yaiku jaminan kualitas peralatan sing efektif.
  • 8 : Piranti pengosongan otomatis teknologi paten nasional njamin kualitas nitrogen produk rampung.
  • 9: Wis macem-macem fungsi diagnosis kesalahan, weker lan proses otomatis.
  • 10: Tampilan layar tutul Opsional, deteksi titik embun, kontrol hemat energi, komunikasi DCS lan liya-liyane.

Fitur Produk

Product-Feature

Aplikasi Produk

Product-Application

Transportasi

Transport

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Liquid Nitrogen Plant/Liquid Oxygen Equipment/Liquid Oxygen Generator Supplier

      Tanduran Nitrogen Cairan / Peralatan Oksigen Cair / L ...

      Kulkas campuran Joule-Thomson (MRJT) campuran regane kisaran suhu sithik sing dikendhaleni kompresor tunggal kanthi precooling ditrapake kanggo nitrogen cair (-180 ℃) kanggo Nitrogen Liquefier saka TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson adhedhasar reoccupation lan multicomponent refrigerants kanthi ngoptimalake macem-macem lemari es kanthi macem-macem titik didih kanthi pertandingan sing cocog bareng karo kisaran suhu pendinginan sing efisien, yaiku ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe kriogenik nitro kemurnian tinggi efisien efisien ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi lan pangopènan sing gampang amarga desain modular lan konstruksi. 2. Sistem kanthi otomatis kanggo operasi sing gampang lan andal. 3. Kasedhiyan dijamin gas industri murni. 4. Dijamin kasedhiyan produk ing fase cair sing bakal disimpen kanggo digunakake sajrone ...

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tanduran oksigen PSA kualitas apik didol ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas lan Pulp kanggo Oxy bleaching lan delignifikasi 2: Industri kaca kanggo tungku enrichme ...

    • Cryogenic type mini scale air separation plant industrial oxygen generator nitrogen generator argon generator

      Tanduran misahake udhara skala mini Cryogen ...

      Kauntungan Produk Perusahaan kita melu dadi produsen lan pemasok tanduran pemisahan udara cryogenik, tanduran oksigen / nitrogen PSA, tangki cair cryogenik vakum tinggi & tanker lan kimia. Uga dilengkapi macem-macem peralatan lan mesin kanthi total 230 set, kayata peralatan angkat ukuran gedhe, ...

    • Industrial Scale PSA Oxygen Concentrator Oxygen production Plant with certifications

      Skala Industri Oksigen Konsentrator Oksigen PSA ...

      Output Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 We pabrik lan ekspor tanduran oksigen kanthi otomatis lan nitrogen tanduran kanggo ngisi silinder kanthi la ...

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Produsen Peralatan Nitrogen Kemurnian Tinggi PS ...

      Output spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas efektif (Nm³ / h) sistem pembersih udara Kaliber impor ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...