• products-cl1s11

Generator oksigen PSA duwe peran penting ing industri

Generator oksigen PSAnggunakake saringan molekul zeolite minangka adsorben, lan nggunakake prinsip adsorpsi tekanan lan desorpsi dekompresi kanggo adsorb lan nerbitake oksigen saka udhara, mula bisa misahake oksigen saka peralatan otomatis. Pamisahan O2 lan N2 kanthi saringan molekul zeolite adhedhasar prabédan cilik ing diameter dinamis saka rong gas kasebut. Molekul N2 duwe tingkat difusi sing luwih cepet ing mikropora saringan molekul zeolite, lan molekul O2 duwe tingkat difusi sing luwih alon. Kanthi akselerasi proses industrialisasi sing terus-terusan, panjaluk pasar kanggoGenerator oksigen PSA terus saya tambah, lan peralatan kasebut nduweni peran penting ing industri.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. minangka profesional pabrikan pemisahan udara kriogenik, Piranti produksi oksigen VPSA, piranti pemurnian udara sing dikompresi, produksi nitrogen PSA, piranti produksi oksigen, piranti pemurnian nitrogen, produksi nitrogen pamisahan membran lan piranti produksi oksigen, listrik. Katup kontrol pneumatik. Katup kontrol suhu. Entuk perusahaan produksi katup.

1. Babagan aplikasi generator oksigen ing bidang pembakaran sing diperkaya karo oksigen

Kandungan oksigen ing udhara yaiku ≤21%. Pembakaran bahan bakar ing ketel industri lan tungku industri uga bisa digunakake ing sangisore udhara iki. Praktek nunjukake manawa jumlah oksigen gas ing pembakaran ketel luwih saka 25%, hemat energi nganti 20%; wektu pemanasan wiwitan ketel dicekak 1 / 2-2 / 3. Pengayaan oksigen minangka aplikasi metode fisik kanggo nglumpukake oksigen ing udara, saengga kandungan pengayaan oksigen ing gas sing dikoleksi yaiku 25% -30%.

2. Babagan aplikasi generator oksigen ing bidang papermaking

Kanthi nganyari syarat perlindungan lingkungan kanggo proses papermaking, persyaratan pulp putih (kalebu pulp kayu, pulp reed, lan pulp bambu) uga saya tambah. Lini produksi pulp klorin klorin asli kudu diowahi dadi garis produksi pulp tanpa zat klorin; Lini produksi pulp anyar mbutuhake proses pemutihan tanpa klorin, lan pemutihan pulp ora mbutuhake oksigen sing murni dhuwur. Oksigen sing diprodhuksi dening generator oksigen adsorpsi ayunan tekanan memenuhi persyaratan, sing ekonomis lan ramah lingkungan.

3. Babagan aplikasi generator oksigen ing lapangan smelting non-ferrous

Kanthi penyesuaian struktur industri nasional, peleburan non-ferrous wis dikembangake kanthi cepet ing taun-taun pungkasan. Akeh pabrikan wiwit nggunakake generator oksigen adsorpsi ayunan tekanan ing aliran proses oksigen ngisor, plaga, tembaga, seng, lan antimon, lan smelter sing nggunakake leaching oksigen kanggo emas lan nikel. Panganggonepasar generator oksigen PSA wis ditambahi.

Kualitas saringan molekul sing digunakake ing Generator oksigen PSAmanggoni posisi utama. Ayak molekul minangka inti saka adsorpsi ayunan tekanan. Kinerja unggul lan umur layanan saringan molekul duweni pengaruh langsung marang stabilitas panen lan kemurnian.


Wektu kiriman: Nov-07-2020