• products-cl1s11

Desain piranti oksigen / nitrogen

Desain Pabrik Oksigen / Nitrogen adhedhasar Liquification of Air adhedhasar siklus tekanan sedheng & sedheng. Kolom pamisahan udara duwe nampan distilasi BOSCHI sing paling canggih, penukar multipass & kondensor supaya bisa ngasilake oksigen kanthi misahake hawa cair sing nyebabake konsumsi daya sing sithik banget. kita wis dikenal kanthi efisiensi & umur dawa.

Pengalaman sing wiyar ing babagan produksi peralatan produksi Oksigen / Nitrogen, tanduran pamisahan udara pungkasane nyebabake operasi bebas masalah lan meh kabeh pangopènan kanthi bebas nggunakake tanduran.

3
4

Wektu kiriman: Okt-13-2020