• products-cl1s11

Presiden Korea Wen ketemu unitku Ding Zong ing Yin

Presiden Moon Jae-in saka Korea Selatan ketemu karo Pak Ding saka unit kita, ngarep-arep bisa kerja sama sing luwih apik ing mbesuk.

Iki minangka kapercayan ing perusahaan lan produk kita. Ayo luwih yakin babagan produk sing luwih apik lan didol ing saindenging jagad.

MR-ding
MRding

Wektu kiriman: Okt-13-2020