• products-cl1s11

Ing taun 2026, pasar tanduran pamisahan udara global bakal tuwuh kanthi gedhe

DBMR wis nambah laporan anyar sing diarani "Pasar Peralatan Pemisahan Udara", sing ngemot tabel data taun sejarah lan ramalan. Tabel data kasebut diwakili dening "obrolan lan grafik" sing nyebar ing kaca kasebut lan gampang dingerteni babagan analisis rinci. Laporan riset pasar peralatan pamisahan udara nyedhiyakake analisis utama babagan kondisi pasar pabrikan peralatan pamisahan udara, kalebu ukuran pasar, tuwuh, pangsa, tren, lan struktur biaya industri. Nalika nggawe pasar global iki, kita kudu fokus karo jinis pasar, skala organisasi, kasedhiyan lokal, jinis organisasi pangguna pungkasan, lan kasedhiyan laporan pasar peralatan pemisahan udara ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Asia Pasifik, lan Timur Tengah lan Afrika. Tuwuhing pasar peralatan pamisahan udara utamane didorong dening tuwuhing belanja R&D global, nanging skenario COVID paling anyar lan perlambatan ekonomi ngowahi dinamika pasar sing lengkap.

Laporan riset pasar peralatan pemisahan udara menehi asil sing paling apik kanggo para pelanggan, lan laporan kasebut digawe kanthi nggunakake metode integral lan teknologi paling anyar. Kanthi laporan pasar iki, luwih gampang nggawe lan ngoptimalake saben tahapan siklus proses industri, kalebu partisipasi, akuisisi, retensi, lan monetisasi. Laporan pasar nganakake analisis ekstensif babagan struktur pasar lan ngevaluasi macem-macem segmen pasar lan sub-segmen industri. Ora dikatutake, sawetara diagram wis digunakake kanthi efektif ing laporan pabrik pamisahan udara kanggo nyedhiyakake fakta lan data kanthi cara sing bener.

Ing antarane pesaing utama sing saiki makarya ing pasar tanduran pamisah udara, ana sawetara Air Liquide (Prancis), Linde (Irlandia), Praxair Technology Co., Ltd. (UK), Air Products Co., Ltd. (USA), Messer Group Co., Ltd. (Jerman), Taiyo Nippon Sanso Corporation (Jepang), Uig (USA), Enerflex Co., Ltd. (Kanada), Technex, Astim (Eropa), Bd | Sensors GmbH (Jerman), Toro Equipment (Eropa), Westech Engineering, Inc. (USA), Lenntech BV (Eropa), Gulf Gases, Inc. (USA), Linde (Jerman), Instrument & Supply, Inc. (Amerika Serikat ), Jbi Water and Wastewater (Amerika Serikat), H2Flow Equipment Inc (Kanada), Haba Tuotteet (Amerika Serikat), Eco-Tech, Inc. (Amerika Serikat), Rcbc Global Inc (Jerman) lan perusahaan liyane.

Pasar peralatan pemisahan udara global diperkirakan bakal tuwuh saka regane awal USD 3,74 milyar ing taun 2018 dadi kira-kira regane USD 5,96 milyar ing taun 2026, kanthi tingkat pertumbuhan tahunan senyawa 6% sajrone periode ramalan taun 2019-2026. Tambah rega pasar bisa disebabake amarga tambah akeh permintaan produk fotovoltaik lan saluran tampilan plasma.

Supaya luwih ngerti dinamika pasar peralatan pamisah udara ing donya, kita nganalisa pasar peralatan pemisahan udara global ing wilayah utama ing jagad iki.

Pandemi COVID-19 wis nggawe kemacetan ing kabeh pipa industri, saluran penjualan lan kegiatan rantai pasokan. Iki nyebabake tekanan anggaran sing durung pernah ana sadurunge kanggo mbuwang perusahaan dening pimpinan industri. Iki nambah permintaan analisis kesempatan, kawruh babagan tren rega lan asil kompetitif. Gunakake tim DBMR kanggo nggawe saluran sales anyar lan ngrebut pasar anyar sing durung dingerteni sadurunge. DBMR mbantu para pelanggan berkembang ing pasar sing durung mesthi kasebut.


Wektu kiriman: Okt-13-2020